Primer pla de Chenoa mig somrient i mirant a càmera

L'ex de Chenoa li envia un missatge inesperat just abans de casar-se

Chenoa, molt nerviosa a menys d'un mes de casar-se

Chenoa ja veu el gran dia de la seva vida a prop. Falta menys d'un mes perquè la cantant mallorquina es casi amb el seu xicot, Miguel Sánchez Encinas. El 22 de juny és el dia previst per al casament que donarà inici a l'estiu més romàntic de la parella.

Fa molts mesos que es parla del casament de Chenoa. A més de ser un dels esdeveniments de l'any, ha suscitat molt d'interès perquè és un dels personatges més estimats. Al principi, fa un parell d'anys, ella va anunciar el típic gran casament amb centenars de convidats.

Més tard, a causa de les restriccions per la pandèmia de COVID-19, va haver de posposar l'enllaç fins a un parell de vegades i reduir, en paral·lel, l'aforament de convidats. Això va provocar que les especulacions sobre qui queia de la llista comencessin a aparèixer amb força.

Principalment, els dubtes van començar a sorgir entre els companys de 'Operación Triunfo', el programa que va llançar Chenoa a la fama. Van ser alguns els que veien com passaven els mesos i la seva invitació no arribava. De fet, alguns, encara esperen obrir la bústia i trobar l'anhelat sobre.

Chenoa rep el missatge pel qual no sap si riure o plorar

Chenoa ha aconseguit moltes amistats durant els seus 46 anys, (complirà 47 tres dies després del casament). Així mateix, la cantant ha tingut diverses parelles al llarg de la seva vida, fins a trobar la que la portarà a l'altar dins de res. Així, a més d'algunes parelles anònimes, diversos dels seus xicots han estat personatges coneguts.

Un dels que més es recorden és l'actor Álex González. Ell i la cantant van sortir junts entre el 2005 i el 2006, després de conèixer-se al set de rodatge d'Hospital Central. Ell tenia paper fix a la sèrie i ella va fer un cameo.

L'amor va sorgir a l'instant, però tan ràpid com va arribar se'n va anar un any després.

Al seu moment van al·legar «problemes d'agenda» per justificar la ruptura, encara que anys després, Chenoa va confessar la gelosia de González pel fet que ella era més famosa. «Aquella nit, la dels Premis Goya 2006, va acabar en un mal rotllo estranyíssim, perquè jo no tenia res a veure amb que les càmeres em perseguissin a mi. Allò va demostrar l'incapacitat d'Álex d'acceptar que era el xicot d'una famosa».

Imatge d'Álex González i Chenoa passejant pel carrer
Chenoa i Álex González van tenir una relació anys enrere | Europa Press

La intèrpret de 'Chicas malas' va explicar que «la relació es va convertir en un retret continu, en un no voler sortir per si algú ens veia junts...». També va afirmar sentir-se molt «manipulada» durant aquella època i li recrimina a González que «em retreia encara no sé gaire bé què».

González, per la seva banda, mai no ha volgut donar la seva versió d'aquella història que encara avui es recorda amb afecte. «Jo sóc molt respectuós amb aquestes coses, ella pot explicar el que vulgui». Tampoc ara, que li han preguntat pel casament de Chenoa, l'Álex ha entrat al drap.

Rient davant les preguntes, ha deixat anar als periodistes: «ric perquè és que sabeu que fa més de vint anys que vam ser parella, no? Me n'alegro per ella, sí, és clar sempre me n'alegraré».

Chenoa va tancant la llista de convidats

Chenoa no té entre la llista de convidats a les seves exparelles. De fet, seria una sorpresa que algun aparegués per allà. David Bisbal ja ha deixat entreveure que ni ha rebut invitació, ni tampoc no té ganes d'anar a l'enllaç.

Altres que sí que anirien però no han estat convidats són Manu Tenorio o Javián. Els que és gairebé segur que estaran a l'enllaç són Rosa López i Gisela Lladó, mentre que ja està confirmadíssima Natalia Rodríguez.

Davant la pressió per saber qui estava convidat i qui no, Chenoa ja va aclarir que la cerimònia principal serà molt íntima. Els dies anteriors, té previstos diversos sopars per anar-ho celebrant amb tothom.