Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera perd les esperances i assumeix que la relació s'ha trencat per sempre

Isabel Pantoja ha enviat un missatge molt clar als seus fills

Isabel Pantoja ja es troba completament immersa en la gira per Llatinoamèrica. Una oportunitat que suposa veure la llum al final del túnel després de passar els pitjors mesos de la seva vida.

Després de perdre la seva mare, Ana, la tonadillera no aixeca el cap. A més, la relació amb el seu fill, Kiko Rivera, no sembla que s'hagi de solucionar properament, cosa que la portava a tocar fons.

No obstant, aquesta nova gira sembla donar-li noves forces a l'artista, que es confessava amb el públic sobre la complicada situació que viu.

Kiko Rivera amb ulleres
Kiko Rivera no aixeca el cap  | Instagram

«Cal confessar que ja estic molt cansada de portar aquesta estrella que pesa tant...», començava dient. «I que ja he perdut pel camí tantes persones que em van fer tant de mal».

Una clara indirecta als que l'han abandonada durant el pitjor moment de la seva vida. A més, aprofitava per dedicar-los una cançó composta per Juan Gabriel a la seva mare i als seus nets, «perquè és així i així serà sempre».

Tot sembla indicar que Pantoja segueix tenint molt present els petits, tot i que no hi ha estat tan unida aquests últims mesos.

Isabel i Agustín Pantoja a l'aeroport
Isabel Pantoja arriba a l'Argentina amb el seu germà Agustín   | GTRES

De fet, sembla que l'artista es va sentir tan acompanyada pel públic que fins i tot deixava caure el possible futur al país:

«Vine a viure aquí... qui sap!», apuntava. I és que durant les més de dues hores i mitja que durava el concert, les mostres d'afecte dels fans van ser contínues.

Així, Isabel s'ha sentit més acompanyada que mai després d'haver actuat al mític estadi Luna Park de Buenos Aires amb capacitat per a 1.200 espectadors.

I la veritat és que l'èxit ha estat aclaparador. «El 80% de les entrades s'han venut a tres dies del seu concert, per sota de Pimpinela o L'Orella de Van Gogh», que també actuaran a l'estadi els propers dies.

«Només queden per vendre 500 entrades amb preus des dels 45 als 100 euros». A més, sembla que Pantoja ha venut les «entrades més cares».

Isabel Pantoja s'ha centrat en la gira per Llatinoamèrica

D'altra banda, la tonadillera ha posat unes clares exigències, i és que sol·licitava que «el camerino estigués ple de flors blanques i que l'escenari estigui blindat pel servei de seguretat».

A més, a aquest concert «no estava acreditat cap mitjà de comunicació espanyol».

La veritat és que Pantoja ho passava força malament fins arribar a la capital argentina, ja que a causa de les condicions meteorològiques va haver d'anar fins a Montevideo i després agafar un ferri.

Imatge d'Isabel Pantoja a l'entrada dels jutjats.
Isabel Pantoja aconsegueix evitar entrar a presó   | Europa Press

«Com que hi havia tanta boira, el seu avió no va poder aterrar a Buenos Aires i va estar donant voltes sobre la ciutat». «No ha passat mai res igual, Pantoja té mala sort», han comentat.

Això sí, la cantant no volia saber res de la premsa, i va intentar despistar-los sortint per la porta de mercaderies, cosa que va agafar per sorpresa tots els que hi eren.

Així, arribava acompanyada del seu germà Agustín i sense voler fer declaracions.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja preocupats
La relació entre Kiko Rivera i la seva mare no millora  | Europa Press

Cal remarcar que s'allotjava «en un dels hotels més exclusius de la ciutat, que costa uns 2.000 euros la nit».

«A la mateixa habitació on s'està allotjant, fa unes setmanes es va quedar Robert De Niro».

De moment, l'artista s'ha negat a concedir qualsevol entrevista i ha declinat ser entrevistada per Susana Giménez, una de les presentadores amb més èxit d'aquest país.

«L'única cita que tenia pendent era fer un cafè amb Mirta Legrand, una altra presentadora d'èxit, però no podrà ser perquè té covid».

Així, queda clar que la tonadillera s'ha centrat en la seva carrera musical i no vol saber res dels problemes d'aquests darrers mesos.