Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco descobreix els greus problemes de la seva altra àvia

David Flores Carrasco no pot dormir després de conèixer el seu estat de salut

David Flores Carrasco és conscient del que ha viscut fa dos dies. El germà de Rocío Flores sap que a tots els membres de la família els encanta guanyar diners parlant de la seva vida. Cada cop que poden intenten fer alguna exclusiva a les revistes o seure als platós a canvi d'un bon grapat d'euros.

David Flores Carrasco no va poder evitar veure que l'encara dona del seu pare, Olga Moreno, decidís passar a l'acció. Aquesta va parlar divendres passat a un programa de televisió a prime time.

Primer pla de David Flores Carrasco amb mascareta.
David Flores Carrasco rep un trist missatge | GTRES

David Flores sap que Olga Moreno ha estat a l'ombra durant molt de temps. No ha fet cap mena de declaració sobre les diferents polèmiques en què s'ha vist involucrada directa o indirectament.

David Flores va assistir divendres a l'entrevista més esperada

Una de les polèmiques és la seva separació d'Antonio David Flores, que encara que no sigui formal, sí ho ha estat a la pràctica. I és que l'exguardia civil i l'andalusa ja no viuen junts des de fa uns mesos.

El cas és que Olga Moreno sap l'interès que suscita una entrevista a un plató de televisió i ha triat el lloc on vol reaparèixer després d'un any de silenci gairebé absolut.

Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores
David Flores Carrasco veurà com Olga Moreno parla de la seva altra àvia   | Canva

Només la madrastra de David Flores ha deixat anar alguna pinzellada davant dels reporters d'agències que la segueixen cada dia per Màlaga.

La darrera vegada que vam veure la protagonista de la setmana a un plató va ser a l'especial 'Ahora OA' , com a flamant guanyadora de 'Supervivientes 2021'.

Des d'aquell moment, el dia a dia de la sevillana ha girat completament i la notícia que seria entrevistada per Toñi Moreno a 'Déjate Querer' ha creat molta expectació.

Màxima tensió a la gravació de 'Dejate Querer'

Les negociacions per tornar al mitjà televisiu de l'exdona d'Antonio David van ser complicades, ja que aquesta va posar unes condicions gairebé extremes per parlar. I és que, davant de la sorpresa de molts, l'andalusa no va permetre que se li preguntés per res de la seva vida actual.

Imatge d'Olga Moreno.
Olga Moreno, protagonista de l'entrevista que canviarà la seva relació amb Antonio David | GTRES

Aquesta va signar que només parlaria del seu passat, de la infantesa, les germanes i la família de sang. L'entrevista es va gravar el dijous 19 de maig i algunes persones presents al plató van revelar a Lecturas que la tensió durant la xerrada va ser insuportable.

El més violent de tota l'entrevista va ser veure la actitud intransigent d'Agustín Etienne, el representant d'Olga. Aquest va voler parar en sec la xerrada fins a tres vegades quan Toñi Moreno va parlar d'algun tema del present de l'entrevistada.

La revelació que deixa tocat David Flores Carrasco

La veritat és que Toñi Moreno va estar molt incòmoda durant tota la gravació. Com a entrevistadora poca cosa va poder fer davant la negativa de l'entrevistada a explicar una mica més enllà del que s'havia pactat.

A Lecturas expliquen que Olga Moreno li va deixar anar a Toñi que li havia encantat l'entrevista que li va fer a Nacho Palau, amb la qual va començar a caminar el programa fa un mes.

David Flores i Olga Moreno caminant pel carrer
David Flores, preocupat pel que han explicat de la seva àvia   | GTRES

Toñi li va dir que el valencià no va posar condicions. «No com jo, oi?», va admetre Olga, però la realitat és que la guanyadora de 'Supervivientes' no va aconseguir deixar-se anar en cap moment. Això sí, va deixar mostrar les seves emocions en un moment donat, cosa que va deixar gelat David Flores Carrasco.

El cas és que l'entrevistada va explicar que aquell mateix dia de gravació havia rebut una notícia molt preocupant sobre la salut de la seva mare.