Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Carmen Borrego i la seva nora Paola Olmedo

La nora de Carmen Borrego ja no pot amagar què va dir la seva sogra a la boda

Surt a la llum el discurs íntegre que Carmen Borrego va dedicar als nuvis

Carmen Borrego segueix traient profit del casament entre el seu fill José María Almoguera i Paola Olmedo. La filla petita de María Teresa Campos va ser l'autèntica protagonista de l'exclusiva i ara, dues setmanes després de l'enllaç, encara ho continua sent.

La revista Lecturas ha publicat en exclusiva el discurs que Carmen els va dedicar a la feliç parella i el missatge que li va enviar a la seva nora. Un missatge carregat d'intencions que la germana de Terelu no vol amagar.

Surten a la llum les paraules que Carmen Borrego li va dedicar a la seva nora

El 14 de maig passat va ser un dia especial per al clan Campos. L'únic net de la veterana periodista es casava amb la que ha estat la seva xicota durant un any i la felicitat inundava l'ambient.

Va ser un esdeveniment molt especial on l'emoció va estar a flor de pell. Tot i que les absències d'alguns convidats com Rocío Carrasco i Belén Rodríguez van amenaçar d'enterbolir la festa, per sort no va ser així. Com tampoc no ho va aconseguir el fet que l'exclusiva pogués ser boicotejada.

Imatge de Carmen Borrego en un photocall.
Carmen Borrego dedica unes paraules al seu fill i la seva nora   | GTRES

Carmen Borrego es va encarregar de cuidar que no es filtressin fotos de l'enllaç i va aconseguir el seu objectiu. Dies després, la revista Lecturas publicava a la portada la foto de tot el clan amb la feliç parella i es donaven a conèixer els secrets de l'esdeveniment.

Secrets que van sortint a la llum cada setmana i que en aquesta ocasió ha tocat de ple la germana de Terelu. El passat dimecres 25 de maig, la revista publicava en exclusiva les paraules que Carmen li va dedicar a la parella.

Un emotiu discurs que va provocar les llàgrimes a la núvia en escoltar el missatge que la seva sogra li tenia preparat. «Vull que sigueu feliços, vull que us cuideu com ho heu fet fins ara», deia. «No vull tornar a veure el meu fill seriós, vull veure'l amb aquesta cara feliç la resta de la meva vida», afegia emocionant els presents.

Un moment íntim que Carmen Borrego va vendre a la revista i que aquesta ha publicat de manera íntegra. La col·laboradora de 'Sálvame' no va voler acomiadar-se dels convidats sense recalcar el seu desig de convertir-se en àvia dirigint-se directament a Paola. «No deixaràs de fer-me àvia».

Carmen Borrego demana a la dona del seu fill que la faci àvia

La discreta vida de Paola Olmedo ha sortit a la llum després del matrimoni amb el fill de Carmen Borrego. Se sap que és de nacionalitat paraguaiana i que és mare de dos fills fruit d'una relació anterior.

Un fet que la seva sogra no va passar per alt i que no la va salvar que en un futur es torni a convertir en mare. Encara que els dos fills de Paola ja són part de la família Campos, Carmen vol nets que siguin de la seva mateixa de sang.

Una estrella de Telecinco anuncia que se marcha y Paolo Vasile alucina con el motivo

Fotomuntatge de Carmen Borrego i Paola Olmedo
Carmen Borrego adverteix Paola que vol ser àvia   | Catalunya Diari

Així, no va dubtar a reclamar el seu dret a ser àvia advertint la nora. «És una gran mare, però no per això li perdonaré que no em faci àvia», li va dir en ple discurs. «És una dona que s'ha fet a si mateixa, mare ja, però torno a repetir no deixaràs de fer-me àvia», va reiterar una vegada més.

De moment, el ja matrimoni continua gaudint de la lluna de mel. Un viatge que, segons expliquen, també ha estat venut a la revista de capçalera del clan Campos. Veurem si la setmana vinent tenim un nou capítol del casament més rendible de l'any.