Terelu Campos veu amenaçada la seva familia

Així ha aconseguit Terelu eliminar el greix dels braços: farta de tapar-se

La filla de María Teresa Campos no va poder evitar fer-se aquest retoc

Terelu  és un personatge molt conegut a la televisió, sobretot, al món del cor. Per tant, es coneixen moltes de les seves intimitats, cosa que inclou també les seves inseguretats. La col·laboradora de Viva la Vida ha dit diverses vegades que hi ha una part del seu cos que no li agrada: els seus braços.

Com es va veure al reality de la família Campos, tant ella com la seva germana, Carmen Borrego no tenia un estil de vida molt saludable. Fins i tot, per solucionar això, els seus companys van desafiar la seva germana perquè aquesta perdés pes. Malauradament, va caure a la temptació de saltar-se la dieta.

La tècnica amb què es va desfer del greix dels braços

La filla gran de María Teresa Campos es va atrevir a fer un pas definitiu per millorar la seva imatge. La col·laboradora deia que estava acomplexada amb aquesta part del cos. Ho demostrava apareixent públicament amb roba que tapava aquesta inseguretat.

Abans de sotmetre's al retoc, va arribar a confessar el següent: «Per als vestits de plató sempre porto una jaqueta o un blazer, fins i tot a l'estiu. I aquest any m'he proposat que els vull lluir al descobert». Fins i tot, els dies més calorosos apareixia amb aquestes peces a causa del seu temor. Per això, sempre se'l veia abrigada al plató de Sálvameo Viva la Vida.

Terelu Campo a 'Mi casa es la tuya'
La famosa es veia obligada a tapar-se els braços cada vegada que sortia a la televisió | Mediaset

Per desgràcia, eliminar el greix dels braços és molt més complicat que perdre pes en altres parts del cos.

A conseqüència d'això, sorgeix el que s'anomena «braç de ratapinyada»: els despenjaments que apareixen a la pell. La presentadora era la primera afectada i, per solucionar-ho, entre els anys 2020 i el 2021, va arribar a perdre més de 15 quilos.

En què consisteix el lífting de Terelu Campos?

El retoc estètic va consistir en un lífting sense cirurgia, el qual funciona mitjançant l'efecte dels ultrasons. Es crea un efecte tensor a la zona tractada gràcies a microimpulsos que no causen dolor. Així, la col·laboradora de Sálvamees va estalviar gran part de temps i patiment.

Per aconseguir l'efecte desitjat, la filla gran de María Teresa va haver d'anar a una sessió al mes durant tres mesos. Tot i que els resultats ja van ser visibles a partir del primer. Cal destacar que, com ha explicat diverses vegades, li fa por entrar en un quiròfan. Per tant, fer-se aquest lífting ha estat la millor opció per a ella.

Una família que recorre als retocs i els canvis físics

El clan de les Campos fa anys que lluita amb el pas del temps i les fluctuacions en el pes. Per això, van decidir fer-se diferents tractaments, retocs i cirurgies.

Cosa que no passa desapercebuda per als espectadors dels programes en què apareixen. Així es demostra a les xarxes, on la gent comenta els canvis físics que hi noten.

Imatge de Terelu Campos menjant.
Terelu va aconseguir perdre pes sense haver de fer cap dieta | Mediaset

María Teresa Campos i les seves dues filles han arribat a tractar-se els genolls amb radiofreqüència i a fer-se una liposucció a certes zones, com les cartutxeres o la papada. Estan disposades a sentir-se bé amb si mateixes i no dubten a retocar-se estèticament quan ho creuen necessari.

D'això tampoc se'n salva la més petita del clan: Alejandra Rubio. La filla de Terelu Campos va confessar realitzar-se un tractament amb efecte glow als seus glutis. La jove diu que manté un estil de vida saludable, és a dir, té una alimentació correcta i fa exercici diàriament. Tot i això, va voler millorar aquesta part al més aviat possible.