Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.

David Flores dona la raó a Rociíto després de destapar la pitjor mentida del seu pare

Antonio David podria haver-se sentit atret per Gloria Camila

Kiko Jiménez ha revelat una de les notícies més impactants sobre Gloria Camila i Antonio David. I és que en una entrevista recent a Lecturas insinuava que l'exguàrdia civil podria haver-se sentit atret per la filla d'Ortega Cano.

Jiménez deixava caure que «Gloria era el seu tipus». Una confessió que poden revolucionar completament el clan dels Mohedano i que no li faran gens de gràcia Rociíto.

Muntatge amb fotos d'Antonio David, Rocío Carrasco i Gloria Camila.
Rocío Carrasco ha descobert que Antonio David podria haver tingut un romanç amb la seva germana, Gloria Camila | Catalunya Diari

«A ell li agradava insinuar que estaven molt units», apuntava Kiko. «Són molt còmplices». I es remuntava sobretot a l'època en què Antonio David es mudava a viure amb Gloria durant el confinament. Segons les seves paraules, la relació entre tots dos podria haver millorat en aquest temps.

«Ell explicava que estava molt a gust vivint amb ella». I recordava que «una vegada Antonio David va fer un directe que posava "des de Màlaga". No, aquesta era la casa de Gloria. Jo coneixia aquesta casa», sostenia el col·laborador de Sálvame.

Imatge de Rocío Flores durant la gala de Supervivientes: Tierra de Nadie
Rocío Flores estaria en xoc després de les últimes informacions | Telecinco

«Ells es van fer molt amics al confinament. Una complicitat molt estreta. Van estar vivint junts i això uneix molt», deixava caure. Ara, la pregunta és si podrien haver tingut un romanç? «Ell anava explicant pels platós cosetes, com per exemple que estava molt a gust vivint amb Gloria, que s'ho passava molt bé, que feien barbacoes...» A més, el pare de Rocío Flores també deixava caure que li semblava molt maca i un encant de dona.

Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós
David Flores Carrasco comença a donar-li la raó a la seva mare | GTRES

És més, insinuava que «era el seu tipus, que era molt casolana amb ell. Sempre m'ha estranyat aquest suport». Un dubte es comentava pels platós Telecinco. Això, mentre la seva filla estava a Supervivientes aliena a tot. «Ella, en la seva ignorància, creurà que tenen bona relació, com tenen bona relació els que, al seu torn, tenen mala relació amb Rocío Carrasco», al·lega Jiménez.

Kiko Jiménez enfonsa Gloria Camila i revela el seu suposat romanç amb Antonio David

«A ell li agradava presumir de la seva relació i la convivència amb Gloria. A Antonio David li agrada aixecar-se cada matí i mirar-se al mirall. És molt egocèntric i narcisista, li agrada presumir de les dones amb qui està».

Això, sense comptar que Gloria és en certa forma família d'Antonio David. «Em sorprèn que ell fes comentaris ambigus sobre ella, donant a entendre que li agradava», comentava Kiko. «Ell va ser el marit de la seva germana i, si hagués volgut fer mal a la seva exdona, potser era una altra carta la que podria fer servir», afegia.

Gloria Camila i Wolo
Gloria Camila i Wolo són parella des de fa mesos | Instagram

Segons la seva opinió, Gloria ha d'entendre que en el fons Antonio David l'ha fet servir per fer mal a la seva germana. «Després d'obrir-li les portes de casa seva, li deu fer molt de mal. Si això fos així, faria molta pena», sentenciava.

«No fa pena que deixi el seu pare d'homosexual o de bisexual?», afegia. «Hi ha coses que no entenc. O la demanda a Rocío Jurado per unes 1.000 milions de pessetes? Els podia haver arruïnat! No els hauria quedat res si hagués hagut de pagar».

Aquesta no és la primera vegada que l'ex de Gloria Camila deixa anar una bomba d'aquesta magnitud, i és que ell ha viscut de prop els problemes familiars. El col·laborador pinta la seva ex com una jove interessada a qui no li importa res i que fins i tot tindria gelosia a la seva neboda, Rocío Flores.

A més, assegura que la filla d'Ortega Cano podria haver intentat tornar amb ell fa uns mesos, motiu pel qual es decidia a contactar amb ell. Això, mentre ja estava en una relació amb la seva parella actual, David.