Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Terelu Campos veu amenaçada la seva familia

Terelu Campos es va passar el dissabte plorant a casa seva: «Hauria fet anys»

Terelu Campos ha recordat una persona que era molt especial a la seva vida

Terelu Campos ha viscut dies molt complicats per les crítiques al casament del seu nebot i pel dolor de la seva germana sobre això. Però el que l'ha fet patir més ha estat pensar en algú que era especial per a ella i que aquest dissabte hauria fet anys. Ens estem referint a la seva gran amiga Mila Ximénez.

La presentadora ha reconegut públicament que aquesta data la va portar a recordar-se de la col·laboradora de Sálvame. I aquest record va fer que es passés el dia plorant a casa.

Terelu Campos, trencada pensant en Mila Ximénez

La filla gran de María Teresa Campos i Ximénez no només van ser companyes de feina, també van ser amigues. És cert que més d'una vegada es van enfadar i van estar distanciades, però sempre van fer les paus. I és que tenien una sòlida relació que va portar Terelu a ser un dels grans suports de Mila durant el seu tractament de càncer.

Per aquesta raó, la malaguenya ha reconegut ara que aquests dies ho ha passat malament per recordar que la difunta ara hauria fet 70 anys. Així, ho ha revelat al bloc que té a la revista Lecturas, Lo que nunca conté.

Ha afirmat que «la matinada de divendres a dissabte em vaig trobar sola al saló de casa meva i no vaig poder controlar les llàgrimes. No aconsegueixo controlar-me ni consolar-me. L'única cosa bona és que vaig poder estar així tot el temps que em va donar la gana, perquè per això estic sola, visc sola i sé que no molesto ningú amb el meu plor».

«D'aquesta manera, no molesto ningú ni ningú no té l'obligació de consolar-me», explicava.

Primer pla de Mila Ximénez.
Terelu ha estat un dia plorant per la seva amiga que ja no està amb ella | GTRES

Així mateix, no ha oblidat en aquest article dir a la seva amiga que l'estima molt i que la troba a faltar cada dia. Sentiments que, a més, l'han portat a dedicar-li una publicació a les xarxes.

En efecte, ha penjat al seu compte d'Instagram una fotografia juntament amb Mila. Apareixen totes dues somrient i l'ha acompanyat del text següent: «No et recordo mai perquè mai t'oblido. Feliç aniversari, amor». «La vida sense tu és menys vida. T'estimo infinit i et trobo a faltar tant que tot està incomplet».

Terelu Campos no és l'única que recorda Ximénez

La presentadora ha deixat de manifest que es va recordar de l'aniversari de la mare d'Alba Santana, però no va ser l'única. Els seus companys de Sálvame també ho van fer i van voler rendir-li un petit homenatge a Sábado Deluxe. Exactament, aquest va arribar a través de la convidada, María del Monte, que va cantar una de les cançons favorites de Mila Ximénez.

Homenatge a Mila Ximénez a 'Sálvame'
A 'Sálvame', com Terelu Campos, han recordat l'aniversari de Mila | Telecinco

Aquesta interpretació va emocionar tots els presents i, de manera especial, Jorge Javier Vázquez. Aquest va arribar a reconèixer que «no hem sabut gestionar la seva mort, entre nosaltres amb prou feines parlem del tema. Suposo que cadascú està passant el dol a la seva manera, però alguns no ho hem fet i el seguim arrossegant».

Però ella era tan especial per al programa que han volgut fer una cosa més. Ahir a la nit durant la 'Sálvame Fashion Week' van lluir vestuaris dissenyats per Ágatha Ruiz de la Prada, gran amiga de la difunta. Ho van fer en honor de qui ja no hi és i van iniciar la desfilada dient: «Mila, allà on siguis, això va per tu».

Aquest moment va generar una gran emoció en plató que va arribar a provocar les llàgrimes dels col·laboradors.