Pla mitjà de Lolita Flores

Lolita busca el traïdor que va anar al casament de la seva filla: les imatges

La filtració de vídeos i instantànies privades del casament d'Elena Furiase ha enfurismat la seva mare, Lolita

 Aquest dilluns, 27 de setembre, es van publicar uns vídeos del casament d'Elena Furiase, la filla de Lolita, que han ocasionat un gran enrenou a la família. L'artista busca el responsable per a fer-li pagar aquest atreviment.

Els casaments dels personatges rellevants del panorama nacional sempre són el principal tema de debat dels programes de la premsa rosa. Tots volen conèixer els detalls de la cerimònia i els looks que llueixen els convidats.

Quan se celebra un esdeveniment d'aquestes característiques, els paparazzis estan disposats a tot per a aconseguir les millors instantànies o retratar el moment. Hem estat testimonis d'alguns enrenous que s'han generat, com al casament de Belén, en el qual aquesta va prendre moltes mesures per a evitar-ho.

Tot i així, sempre hi ha qui acaba filtrant informació o imatges de la celebració, cosa que causa malestar als protagonistes. Aquesta setmana ha passat un cop més, i l'afectada ha estat Elena Furiase.

Lolita busca el convidat responsable de les filtracions

El 18 de setembre va tenir lloc la unió matrimonial entre la jove actriu Elena Furiase i la seva parella de fa anys, Gonzalo Sierra. La celebració es va fer als afores de la localitat gaditana de Vejer de la Frontera, a Andalusia.

Amb aquesta unió, tots dos van segellar la relació que van començar fa quatre anys. No obstant això, aquesta ja es va consolidar amb el naixement del seu primer fill, Noah, fa dos anys. Des de llavors, tots tres formen una família molt bonica, la qual han volgut assentar amb el casament.

Tots els que hi van ser presents s'han mostrat reticents a compartir moments de l'enllaç, tot i que, a poc a poc, se n'han anat publicant alguns. No se sap si a petició dels nuvis o d'alguna persona de l'entorn. La veritat és que els detalls són molt escassos.

 

Es va saber que la jove va arribar de la mà del seu pare, Guillermo Furiase, i va portar dos vestits de dissenyador Roberto Diz durant l'esdeveniment. Ella mateixa ho va compartir a les xarxes socials perquè els seus seguidors veiessin els seus looks.

Tot i així, aquesta setmana una persona s'ha saltat aquesta norma no escrita i ha publicat alguns moments de l'enllaç. Un compte d'Instagram d'un club de fans d'Alba Flores, cosina de la núvia, n'ha estat el responsable.

En les publicacions, que ja han estat eliminades, es podien apreciar diverses instantànies i vídeos dels moments més icònics del casament. Ja no es poden visualitzar, però alguns usuaris les han pogut veure i comentar.

Segons una informació que ha ofert 'ABC', a les imatges es podia veure la tieta de la núvia, Rosario Flores, cantant amb la seva neboda Alba. Així mateix, també s'aprecia Elena animant algunes de les convidades, com Yolanda Ramos o Ana Milán.

En altres publicacions es podia veure Alba Flores fent un discurs en honor als nuvis. «Casar-se i tenir fills en aquest món és un acte valent i optimista, i em feu creure en un món millor", deia l'actriu de 'La Casa de Papel', segons recull el diari.

Així mateix, es van recopilar algunes fotos de la parella amb la seva família i amics en què s'aprecia el bon ambient que es va viure a la boda. De moment es desconeix la identitat de la persona responsable de les filtracions, però la família l'està buscant.

Lolita està molt cabrejada i sospita que el culpable és un dels convidats, tenint en compte els plans de les imatges. Encara no s'han pronunciat al respecte, però les fonts més properes de l'entorn de la família confirmen que la cerca està en marxa.