Lolita confessa els seus mètodes de bellesa per lluir una pell envejable

La filla de Lola Flores, que és la imatge de la marca de crema Nivea per a dones madures, ha aprofitat un acte promocional per explicar alguns dels seus secrets

Lolita Flores és imatge publicitària de Nivea
Lolita Flores és imatge publicitària de Nivea | CatalunyaDiari.cat

L’actriu Lolita ha assistit a un esdeveniment promocional de la marca de cremes Nivea, de la qual n’és la imatge, i ha explicat quin és el secret per poder lluir una bona pell. I és que la filla de Lola Flores, als seus 60 anys, pot presumir d’un meravellós rostre.

Lolita explica els seus rituals de bellesa

L’actriu va aprofitar l’acte publicitari per explicar el seu mètode per aconseguir lluir un aspecte juvenil i natural amb unes rutines de bellesa que es fa ella mateixa diàriament. Lolita va atendre els mitjans de comunicació i va assegurar que per gaudir d’una bona pell no és necessari haver de passar pel quiròfan: «Jo encara no m’he fet cap lífting, però si que utilitzo bones cremes. No sóc amiga dels quiròfans».

El que sí que és important per a l’artista és disposar d’un temps cada dia per dedicar-li atenció a la seva pell, sobretot pel seu tipus de feina, en la qual utilitzen molt de maquillatge i estan exposats als focus: «Sobretot, per a nosaltres, els artistes, que estem tot el dia amb els focus, que t’obren el porus i, tota la porqueria que portes a la cara se’t posa a dins».

Lolita confessa utilitzar bones cremes per evitar passar pel quiròfan
Lolita confessa utilitzar bones cremes per evitar passar pel quiròfan | CatalunyaDiari.cat

En aquest sentit, Lolita explicava les rutines de bellesa que segueix diàriament: «Jo sóc artista, mare, àvia, germana, tieta, neboda, i sempre aconsegueixo temps per a cuidar-me, però sí, és veritat que em cuido. Arribi a l’hora que arribi a casa meva, és molt important desmaquillar-me, posar-me el tònic, el sèrum, l’elixir, la crema de dia, la crema de nit i, sobretot, netejar-me la cara a consciència. No ens en podem anar a dormir amb la cara maquillada».

A més, la filla de Lola Flores admetia que «s’han de fer unes cures especials perquè si no jo no estaria així», assegurant que és conscient que a la seva edat s’ha de fer aquests tractaments a la pell ella mateixa, per evitar el que fan moltes actrius, que s’acaben fent retocs estètics.

Per altra banda, l’actriu també ha donat importància al descans. Lolita afirma que és fonamental per a mostrar un bon aspecte i que ella intenta descansar sempre que els compromisos professionals li permeten: «Els dies que tinc teatre intento dormir tot el matí i si em llevo a l’hora de dinar, dino, i si em llevo a l’hora del berenar, doncs bereno», tot i que confessa que es considera «ocell de nit»: «Encara que em posi al llit a les 10, fins quarts de tres o les tres no m’adormo».

Molt orgullosa del seu net Noah

Per altra banda, els periodistes van aprofitar per preguntar Lolita sobre el seu net Noah, fill d'Elena Furiase i el músic Gonzalo Sierra. L’àvia es va mostrar molt orgullosa, com no podia ser d’una altra manera, i va assegurar que està encantada amb el petit: «És el millor del món, l’alegria més gran que ens ha pogut enviar l’univers, i estem tots encantats».

A més, els periodistes li van preguntar també per les declaracions que va fer la seva filla, en les quals va confessar que tenia ganes de tornar a ser mare i donar-li un germanet o germaneta a Noah. Lolita, abans de marxar, va respondre amb un somriure: «Jo ja en vaig tenir dos. Jo sóc àvia ja».

  • També pots llegir: Lolita Flores comparteix a les xarxes una imatge amb el seu net Noah


Comentaris

envia el comentari