Primer pla de Lolita Flores.

Lolita confirma la reconciliació i que l'amor dona una segona oportunitat

Lolita Flores s'assabenta de la reconciliació de Carmen Morales i el seu marit

Lolita Flores, una de les cantants més reconegudes a Espanya per la seva música, s'ha alegrat de la notícia que ha rebut. Així mateix, va créixer envoltada d'artistes perquè tota la família es va dedicar als escenaris. La seva mare, Lola Flores, va ser una artista representativa a la música espanyola del segle XX.

A més, està molt agraïda de la gent que sempre ha tingut al seu costat, tant la família com els amics. Entre ells, hi ha Carmen Molares, filla de Rocío Dúrcal, un dels pilars més importants per a la mare de Lolita Flores.

La separació que sorprèn Lolita Flores

Aquest mes ha estat difícil per a Carmen, ja que ha passat per una mala ratxa amb l'amor. Segons la revista 'Semana', la parella va decidir divorciar-se a principis de març després d'11 anys de matrimoni i un fill en comú. Això va xocar moltíssim a Lolita, que sabia que Carmen Morales i Luis Guerra, el seu marit, s'estimaven molt.

Tot i això, Lolita Flores està molt més tranquil·la després d'escoltar les paraules que va declarar Carmen Morales al cap de pocs dies al diari 'ABC'. La filla de Rocío Dúrcal va desmentir la separació que havia publicat 'Semana'. El matrimoni de Carmen Morales estava passant per un mal moment, que esperen solucionar aviat.

Reviu la flama de l'amor a la relació de Carmen Morales

L'amiga de Lolita Flores, malgrat els problemes amb la seva relació, sempre ha mostrat els seus sentiments cap al marit per les xarxes socials. Fa uns dies, 'Semana' va confirmar que hi havia una reconciliació entre l'actriu i el seu marit.

Carmen Morales i el seu marit
Lolita Flores s'ha assabentat que Carmen Morales ha tornat amb el marit. | GTRES 

Carmen Morales ha manifestat que s'han donat una oportunitat, però amb condicions per mantenir la passió i l'amor que els uneix.

El principal requisit que ha demanat la fillola de Lola Flores ha estat que Luis Guerra deixi de viatjar tant. Així, aconseguiran passar més temps junts. A més, Carmen Morales, que va deixar d'actuar quan es va casar, vol tornar als escenaris per recuperar tot el temps que ha perdut.

El marit de l'amiga de Lolita Flores ha acceptat la condició, ja que vol arreglar els problemes que hi havia al matrimoni i continuar estant amb la seva dona.

Lolita Flores en una imatge al carrer, mirant a un costat
Lolita Flores, feliç que l'amor segueixi a l'aire. | Catalunya Diari

Era una pena que es divorciessin, ja que Carmen Morales es va casar amb el marit el 30 d'abril del 2011 a Eivissa. El matrimoni no té cap fill en comú, encara que Carmen en tenia un abans, fruit de la seva antiga relació amb Óscar Lozano. Luis Guerra el va acollir com si fos seu des del principi.

Lolita Flores no ha dubtat a estar juntament amb la seva amiga en aquests moments tan decisius en la relació amorosa. Per això, ha volgut donar-li tot el suport necessari perquè Carmen arreglés els conflictes que hi havia al seu matrimoni i fes el pas de tornar amb el seu marit.

La mort de Rocío Dúrcal encara és una «espina» que fa mal

Així mateix, l'aniversari de la mort de Rocío Dúrcal també ha estat aquest mes, concretament, el 25 de març. L'amiga de Lolita Flores estava desanimada perquè se li havia ajuntat la separació del matrimoni amb el record de la seva mare.

Lolita Flores i Rocío Dúrcal.
Lolita Flores, commoguda en recordar la mort de Rocío Dúrcal. | Trendings 

En aquests moments tan durs, el seu marit ha deixat de banda les picabaralles i ha volgut estar al seu costat. A més, ha rebut molt suport dels seus éssers més estimats, sobretot de Lolita Flores, ja que les seves mares van compartir professió.