Primer pla de Lolita Flores.

Lolita Flores descobreix que el seu ex ha tornat per recuperar el que va perdre

Lolita Flores no sap on ficar-se

Al món de la música s'ha hagut de rendir, però Lolita Flores segueix sent una de les celebrities més importants del nostre país. Ara, ha estat la seva exparella qui ha esdevingut el protagonista de tots els titulars. La raó ha deixat Lolita Flores bocabadada.

Passen els anys, però Lolita Flores no passa de moda

Fa anys que Lolita Flores va prendre la decisió de convertir-se en una de les celebritites amb més repercussió al nostre país. Sent filla de la gran Lola Flores, Lolita va provar sort al món de la música. Amb la seva germana Rosario, va triomfar fins fa uns anys, quan es va adonar que el seu punt fort era el teatre.

Lolita Flores en una imatge al carrer, mirant a un costat
Lolita Flores és una de les artistes més conegudes del nostre país | Catalunya Diari

Mentrestant, combina aquesta passió com a jurat a Tu cara me suena, un dels programes més vistos d'Antena 3. En aquell plató, juntament amb Chenoa, Carlos Latre i Àngel Llàcer és feliç. Els enregistraments li omplen l'ànima i no hi ha divendres que Lolita Flores no es converteixi en 'trending topic' a les xarxes socials.

Tot i això, amb l'arribada de l'estiu, l'escassa programació televisiva i les vacances, Lolita no està apareixent a la televisió. Això, però, no ha estat un problema per a ella perquè avui és la protagonista de tots els titulars. El motiu no és altre que el seu ex.

L'exgendre de Lola Flores ha tornat

No acostuma a ser habitual que Lolita Flores sigui notícia pels seus amors. Però aquesta vegada és diferent. Una de les seves exparelles ha tornat i no ha fet més que posar Lolita Flores al punt de mira.

Parlem de Juan y Medio, un dels presentadors que es va convertir, durant anys, en el més premiat de la història. L'andalús ha esdevingut viral, i tot per tornar a recuperar el que un dia va perdre.

Juan y Medio es viralitza

Amb el temps, el paper de Juan y Medio a la televisió es va anar apagant. Noves cares i perfils van anar ocupant els llocs de treball amb més demanda als platós, i ell va passar a un segon pla.

Continua fent història amb la seva feina, però aquesta vegada ha sobrepassat tots els límits. El presentador ha tornat a fer-se en viral després de colar-se a la televisió japonesa.

Un programa japonès ha emès el fragment de l'espai de Canal Sur: La tarde, aquí y ahora. En ell, Juan y Medio fa creure una convidada que s'ha adormit durant tot el programa.

«Acabo de veure Juan y Medio a la tele japonesa», escrivia un usuari de Twitter. En qüestió de segons, aquest missatge es viralitzava i amb ell, Juan y Medio.

La veritat sobre la seva història d'amor amb Lolita Flores

La veritat és que, durant anys, la relació d'amor de Lolita Flores i  de Juan y Medio va fer parlar. Els rumors van començar l'any 1999, però no va ser fins més tard quan Lolita va confirmar que havien estat cinc anys junts.

«És encantador, l'estimava molt, però ho vam haver de deixar perquè a la moto de Juan n'hi cabien més (de dones)», va confessar Lolita.

Juan y Medio i Lolita
Van tenir Lolita Flores i Juan y Medio una relació sentimental o no? | Catalunya Diari

Tot i això, Juan y Medio va desmentir aquesta relació 17 anys després. Ho va fer arran d'un especial que van fer al programa de Canal Sur sobre la vida sentimental de Lolita.

«El 1999, començaven els rumors que la relacionen amb Juan y Medio. Tot i que al principi ho van desmentir, només calia veure'ls junts per notar que  l'ambient entre ells era càlid. Anys després, la mateixa Lolita reconeixeria que van estar junts cinc anys», afirmaven al vídeo.

Juan no va dubtar a respondre, negant rotundament la informació. «He llegit aquí alguna cosa referida a mi que no és certa. Ho he de deixar clar perquè estic una mica cansat, i ja, veure-ho aquí m'ha deixat... No és cert»