Foto de Lolita Flores

Lolita Flores es despulla davant de tothom per mostrar el seu secret

Lolita no té complexos a l'hora de quedar-se sense roba

Lolita Flores està millor que mai després de publicar una cridanera imatge a les seves xarxes socials. Una foto que ha deixat molta gent sense paraules. I és que Lolita Flores, als 64 anys, pot presumir de tenir tot un 'tipàs' per l'edat que té.

Com sempre ha fet la germana de Rosario Flores, i de què mai no s'ha amagat, ha decidit viatjar lluny d'Espanya. Ha deixat el fred de l'hivern i les pluges persistents de la capital espanyola per creuar l'Atlàntic. No s'ho ha hagut de pensar gaire i amb la seva germana ha viatjat fins a Miami per treballar i gaudir del bon temps.

Lolita sorprèn tothom amb un posat i desvela el seu secret

Lolita ha compartit una imatge en què apareix amb molt poca roba. Surt a la coberta d'un iot on està acompanyada amb la família i diversos amics de totes dues. Un bon destí per acomiadar el 2022.

Foto de Lolita Flores
Lola Flores deixa tothom sense paraules amb el seu posat | GTRES

El text que acompanya la foto de la cantant, a la qual veiem lluir un biquini blanc i amb els braços oberts asseguda sobre una tovallola blava, és revelador. «Visca la vida», deia el breu text que va escriure la filla de 'La Faraona', que es troba millor que mai després de diversos problemes de salut.

Ara no és el moment de pensar en els problemes que ha deixat enrere i ha gaudit del sol de Miami amb la gent que més estima. Per exemple, ha estat amb Antonio Carmona, mític cantant de Ketama i amic íntim d'ella. 

A més, en una altra fotografia publicada durant aquests dies que està passant a Florida, veiem una galeria de fotos a què acompanya el següent missatge.

El 'tipàs' de Lolita als 64 anys

«Veient el capvespre a Miami al costat de la meva germana. Quin bonic dia, gràcies, Miami, per tot», deia el text de Lolita, que ha gaudit com una nena petita. Així, ha agafat forces abans de presentar un espectacle amb la seva germana Rosario a un altre país proper, com és Puerto Rico.

Foto de Rosario Flores i Lolita Flores amb Noah en una platja de Cadis
Rosario i Lolita Flores passen molt de temps juntes | GTRES

Després de mostrar-se en biquini sense cap mena de complex, els comentaris a aquest post han arribat per centenars, cosa que ha fet pujar l'ego a Lolita. Gairebé tots han posat de manifest el cos que té la cantant amb gairebé 65 anys.

Les reaccions no s'han fet esperar i famoses com Rosa Benito, Cari Lapique o Lydia Bosch han deixat palès el bon estat que presenta la seva amiga. «Visca tu», ha estat el comentari més repetit.

Així parla Elena Furiase sobre el posat de la seva mare

Una altra de les persones que han parlat d'aquest vistós look en biquini a les aigües de Miami ha estat la seva filla, Elena Furiase. Ella és tota una marassa i com a filla està més orgullosa que mai del pilar més gran de la seva vida, la seva mare.

Foto d'Elena Furiase
Elena Furiase parla sobre la impactant foto de la seva mare | GTRES

Elena Furiase ha parlat amb totes les de la llei d'un posat que s'ha fet viral. «Estan treballant i van aprofitar que els va fer un bon dia i es va posar en biquini perquè, la veritat, és que té un cos envejable». Així contestava la seva filla abans de recalcar amb totes les lletres que tant se val si estàs bé físicament o no a l'hora de posar-te un biquini. «Amb l'edat que té és cert que té un cos envejable i està estupenda». Amb aquestes paraules, la filla de Lolita Flores feia gala de l'admiració que professa la dona que li va donar la vida.