Fotomuntatge de Chenoa i Lolita Flores

Lolita Flores explica la raó real perquè no va voler anar a la boda de Chenoa

Lolita va ser de les poques que no va assistir al casament de l'any

Chenoa ja ha celebrat el seu gran casament mallorquí. Ha estat un dels esdeveniments de l'any, i ho podem comprovar en les fotografies publicades per la revista ¡Hola!. Chenoa va vendre a aquesta publicació les imatges exclusives del seu enllaç amb Miguel Sánchez Encinas.

Perquè no es filtrés res abans d'hora, els convidats havien de signar un contracte de confidencialitat. També se'ls van requisar els telèfons mòbils a l'entrada de la festa, que Instagram és molt temptador i és molt senzill publicar una story.

Amb tot controlat, la finca mallorquina al bell mig de les muntanyes blindada i la seva intimitat protegida, Chenoa va celebrar el casament de l'estiu. Aquell dia també es va revelar l'esperada llista de convidats famosos a l'esdeveniment.

Chenoa
Expectació per veure tots els detalls del casament de Chenoa. | Instagram @holacom
 

S'havia especulat molt amb els membres d'Operación Triunfo que finalment anirien al casament, ja que alguns ja havien confirmat que no havien rebut cap invitació. Va sorprendre particularment que no anés Rosa López, però sí Alejandro Parreño.

David Bustamante tampoc no hi va ser, encara que sí que havia estat convidat. Es va excusar per motius professionals. Gisela i Natalia sí que hi eren i Soraya Arnelas ja va anunciar ella mateixa que també hi havia estat convidada.

Qui també va sorprendre amb la seva presència al casament de Chenoa van ser Carlos Latre i Ángel Llácer, així com Manel Fuentes. Són alguns dels companys de Chenoa en un dels seus últims projectes televisius, Tu cara me suena. Davant aquest desplegament de companys laborals de Chenoa al seu casament, la pregunta que tothom es feia era: on és Lolita?

Lolita no va anar al casament de Chenoa

Chenoa i Lolita s'han fet molt amigues durant la seva etapa conjunta a la televisió. Totes dues són membres del jurat de Tu cara me suena i la complicitat i la bona relació entre les artistes és evident.

Així doncs, el més lògic hauria estat veure la filla de Lola Flores al seu casament, però no hi va ser. Lolita tampoc no va poder anar per incompatibilitat laboral. En aquests moments es troba en ple rodatge de la seva nova pel·lícula i el compagina amb la gira de l'obra Llévame hasta el cielo.

Anar al casament de Chenoa a Mallorca significa, si més no, parar de treballar durant tres dies, una cosa incompatible amb l'ajustada agenda de rodatge. Probablement, i ja que ara començaran els sopars que va anunciar Chenoa per anar celebrant amb més gent el seu enllaç, Lolita participarà en algun dels esdeveniments.

La seva faceta com a actriu ha provocat que Lolita tampoc pugui estar present des de fa setmanes a les tertúlies d'El Hormiguero. Amb 64 anys la vida li somriu, ja que se li acumulen els projectes laborals en l'àmbit professional i pel que fa al personal, està feliç. Amb els seus fills, el seu net Noah i el que arribarà ben aviat, ja que Elena Furiase està molt a prop de donar a llum.

Chenoa ha seguit amb la seva vida rutinària després del casament i en la seva última publicació a les xarxes socials se la pot veure fent una mica d'esport. A més, ha anunciat un concert per a mitjans de juliol, de manera que és probable que el viatge de nuvis es produeixi quan tingui un forat de diversos dies a la seva agenda.

Ara que ja es pot relaxar després dels intensos preparatius, és el moment de gaudir de la seva nova vida de casada. Ara revisa divertida tot el que va donar de si aquest dia tan important i segurament està al·lucinant amb l'accidentada tornada a casa que va tenir Natalia.

Lolitai Chenoa probablement tornaran a coincidir en la nova temporada de Tu cara me suena o en un altre dels programes d'Atresmedia, on totes dues tenen contracte.