Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Lolita Flores fent mala cara

Lolita Flores i la reconciliació que encara li posa la pell de gallina

Lolita revela el motiu pel qual va trair una amiga

Lolita sempre va presumir de ser molt amiga de Carmina. Una relació que es va allargar durant molts anys, fins al punt de convertir-se en inseparables, pràcticament com dues germanes. Però hi va haver un fet que les va acabar distanciant.

Quan està a punt de fer 18 anys de la mort d'Ordóñez, la cantant ha volgut revelar un secret. El veritable motiu pel qual van deixar de parlar-se. Un fet del qual ha mostrat estar molt penedida i que la perseguirà tota la vida. 

Lolita va ser cridada a declarar com a testimoni al judici per maltractaments contra Ernesto Neyra. Però aquella situació no va ser ben rebuda per l'artista i es va negar a fer-ho, com va assenyalar a 'Viva la vida'.

«Volia demanar perdó públicament perquè aquella topada que vam tenir va ser perquè no vaig voler donar la cara en el moment en què estava malament». Es referia a la batalla que mantenia amb el bailaor, amb què havia tingut una relació sentimental. Va reconèixer que encara que ella mai no li ho va aclarir, «sabia que era veritat que va ser maltractada».

Recorda que el dia que la van avisar per acudir al jutjat «em vaig espantar una mica. No sabia si era veritat del tot o no, i em vaig retirar. I avui me'n penedeixo», va assegurar.

Lolita Flores i Carmina Ordóñez de joves
Lolita i Carmen, quan eren molt bones amigues. | GTRES 

Va intervenir per telèfon al programa de Telecinco i el seu testimoni no va deixar ningú indiferent. Va lamentar més d'una vegada la seva decisió errònia. «En aquell moment no vaig tenir valor i li vaig dir que no perquè mai no m'ho havia dit i perquè jo tenia por», va apuntar.

Lolita admet que «em vaig equivocar». Afegeix que «encara que no ho sabés del cert, sí que ho sabia, ho suposava». Presumeix d'anar «sempre de cara», però en aquest cas va fallar i «no ho he dit mai».

Està molt penedida pel seu comportament, sent incapaç de «perdonar-me el que vaig fer a la meva amiga».

Amb total sinceritat, es mostrava molt crítica. Per no haver estat capaç de donar un cop de mà a algú tan especial en el moment en què la necessitava. «Me'n penedeixo des d'aleshores, però avui me'n penedeixo moltíssim més perquè la veig a les imatges», sosté.

Explica que havia d'«haver donat la cara» per la seva amiga, i no ho va fer al seu dia. Aquesta va ser la causa que les va portar a trencar la relació d'amistat.

Amb el pas dels anys, s'ha adonat que no va estar a l'altura. No va ser capaç de donar un cop de mà a una persona que estava travessant una situació molt delicada. A més, amb el temps «es van demostrar que els fets eren veritat», cosa que la va afectar encara més.

Lolita pot respirar alleujada

Lolita va confessar que no només tenia una gran estima a la seva amiga, també a qui havia estat la seva parella Ernesto Neyra. Encara que sospités els episodis de maltractament, mai no va arribar a pensar que fos capaç de fer mal a la seva amiga.

L'artista va poder respirar una mica més alleujada després d'escoltar Kiko Matamoros. El col·laborador, amic íntim de Carmina, va aclarir que l'havia perdonat fa temps.

Foto de Carmen Ordóñez.
Lolita va aconseguir reconciliar-se amb la seva amiga abans de morir. | Europa Press 

«No et preocupis més per això i perdona't. Ella ja t'ho havia perdonat abans de morir i t'estimava moltíssim», va explicar el tertulià. Li va recordar «que es va posar molt pesada el dia que us vau reconciliar i estava molt contenta» per haver fet el pas.

Lolita es va mostrar molt crítica amb ella mateixa. Va patir molt pel desvergonyiment que va fer a la model i el fet de reconèixer ara el seu error, l'honra.