Primer pla de Nuria Roca

Nuria Roca assumeix el secret i explica al seu marit per què la relació ha canviat

Nuria Roca està en un moment decisiu i no pot cometre cap error

Nuria Roca, actriu, presentadora i escriptora, s'ha convertit en la cara del moment i no ha tingut altra opció que confirmar el secret. Una experta en comunicació ha parlat al portal JALEOS per explicar el secret del seu èxit.

És la cara més propera de la petita pantalla i el seu marit Juan del Val sap que la seva relació laboral ha canviat de sobte.

Nuria Roca fa molt de temps que treballa al món de l'espectacle i sempre ha tingut bona fama, però la situació ha canviat. La seva presència a qualsevol projecte és sinònim d'èxit, per això cada vegada rep ofertes més suculentes. L'última cosa que ha fet ha estat protagonitzar una sèrie a la plataforma Amazon Prime anomenada Madres: amor y vida.

Muntatge Nuria Roca i el seu marit
Nuria Roca està casada amb l'escriptor Juan del Val | GTRES

Nuria li ha explicat a Juan per què la seva relació amb el públic ja no és igual: ara és un rostre de primer nivell. S'ha convertit en una estrella gràcies al seu talent i no hi ha ningú que la pugui superar en cap de les seves facetes.

Una experta ha revelat a JALEOS que la comunicadora és una de les 15 millors presentadores d'Espanya.

«Nuria, malgrat que ha tingut pics de treball al llarg de la carrera, sempre ha estat popular gràcies a la seva empatia, la seva simpatia. Sempre està somrient», explica Arantxa Pérez directora de l'agència PR & MANAG i experta en màrqueting d'influencers.

Presenta el seu propi programa a La Sexta i l'espai ha esdevingut un dels punts més forts de la cadena esmentada.

▶️ 10 cosas que (quizás) no sabías de Jesús Calleja

Nuria Roca va sembrar una polèmica que va afectar Juan

Nuria està casada amb Juan del Val, un dels escriptors més potents del moment que treballa de col·laborador televisiu. Roca va confessar que se seguia sentint atreta per altres homes i va defensar les relacions obertes, atreviment que va generar un autèntic enrenou.

Juan és força discret i va haver de suportar que el públic pensés que el seu matrimoni era més liberal del que realment és.

Nuria Roca somrient a càmera
Nuria Roca està treballant a Antena 3 i al teatre | GTRES

Roca sempre s'ha caracteritzat per ser una cara sincera i directa, dos factors que componen el secret del seu èxit. La relació que manté amb els espectadors ja no és la mateixa: és molt millor perquè ara és més coneguda.

No només presenta La Roca a La Sexta i és col·laboradora d'El Hormiguero, també protagonitza una obra de teatre a Madrid.

La presentadora està triomfant i tots els projectes que són al seu voltant es guanyen la confiança del públic. Ara sabem el motiu gràcies a una experta que ha donat la clau a JALEOS. «És natural i gràcies a això arriba al públic en els seus projectes, aconsegueix empatitzar-hi», explica.

Nuria Roca té tres fills i un ja és famós

Nuria fa molt de temps que treballa als mitjans, però mai havia tingut tanta popularitat com ara, per això és curosa. La premsa del cor segueix tots els seus passos i ocupa les portades de les millors revistes, mèrit que no és del seu gust.

El seu marit ja ha tingut algun desacord amb els paparazzis perquè alguns fan servir pràctiques poc adequades.

Roca té tres fills i Juan, el gran, ha heretat el seu talent perquè en poc temps s'ha convertit en una estrella a les xarxes. Seguint les dades publicades, el jove no té intenció de ser un personatge públic, però és inevitable que se'n parli. Sap que la mare és una de les dones més influents del país i això té un preu.

L'actriu està centrada en la promoció de Madres: amor y vida , la sèrie d'Amazon que no ha fet més que consolidar el seu regnat.

Està en una de les etapes més plenes de la seva carrera professional i tot ho ha aconseguit sense ajuda de ningú. Això sí, pot comptar amb el suport del marit, que també es dedica al món de l'espectacle.