YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Lolita revela el seu problema de salut després de ser hospitalitzada

L'actriu va haver de suspendre l'obra 'La fuerza del cariño' després trobar-se malament tot just trepitjar l'escenari

Lolita Flores fent-se una selfie amb la mascareta a l'interior d'un cotxe
Lolita Flores va patir una arrítmia a causa de l'estrès | Instagram @lolitafoficial

El passat cap de setmana, els assistents a l'obra de teatre 'La fuerza del cariño' representada a l'Auditorio y Palacio de Congresos Infanta Doña Elena de Águilas, Múrcia, amb Lolita Flores com la principal protagonista, van ser testimonis del gran ensurt que l'actriu va protagonitzar tot just trepitjar l'escenari. Pocs minuts després de posar-se davant del públic, Lolita va començar a sentir-se malament i va haver d'abandonar la funció.

L'actriu va ser traslladada en ambulància fins a l'Hospital Rafael Méndez de Lorca, on li van realitzar les proves pertinents que van donar com a diagnòstic que el que li havia succeït a Lolita era conseqüència de l'estrès i l'esgotament. Després d'abandonar el centre hospitalari, la mateixa filla de Lola Flores publicava un missatge tranquil·litzador als seus seguidors on assegurava «tindreu Lolita per estona».

Lolita va patir una arrítmia

«Em trobo malament. He de suspendre. Si hi ha algun metge a la sala, ho agrairé», van ser les paraules que Lolita Flores va pronunciar cinc minuts després de trepitjar l'escenari. L'actriu va començar a notar que alguna cosa no anava bé i va decidir retirar-se i buscar ajuda professional. Mentre esperaven l'ambulància, la regidora de Sanitat, María Dolores García Albarracín, sanitària de professió, va ser l'encarregada d'atendre en un primer moment a l'actriu que jeia estirada a terra.

Un cop arribada l'ambulància i traslladada a l'hospital, li van realitzar un electrocardiograma, una ecocardiografia i una anàlisi de sang. Després de les proves, tot apuntava que Lolita havia patit una arrítmia, un trastorn en el ritme cardíac. «No és greu, però el cor que tinc, ahir bategava d'una altra manera», explicava la mateixa actriu mitjançant un vídeo publicat en el seu compte d'Instagram.

«L'únic que he de fer és estar a casa meva»

L'estrès i l'esgotament podrien haver sigut les principals causes del problema de cor que va provocar la suspensió de l'obra on Lolita Flores treballava. «Una no té 20 anys i de vegades tanta feina passa factura», assegurava la filla de Lola Flores. Ara li queden dies de recuperació i els metges li han aconsellat que faci repòs.

«L'únic que he de fer és estar a casa meva una setmana per agafar forces i una altra vegada a la batalla. Sóc una guerrera», informava l'estrella a les xarxes socials. Dit i fet. Res més tornar a Madrid, Lolita va comptar amb el suport dels seus éssers estimats i dilluns passat, 30 de novembre, va decidir anar-se'n a sopar amb el seu fill, Guillermo Furiase.

Els fills de Lolita es bolquen amb la seva mare

L'actriu va voler comptar amb la companyia del seu fill Guillermo per sopar tranquil·lament en un restaurant de Madrid. Mare i fill van compartir taula i temps junts en una trobada que va omplir d'alegria a Lolita: «Estava sopant amb el meu fill que feia molt temps que no el veia», explicava l'actriu als mitjans que l'esperaven a la sortida del restaurant.

Lolita també va compartir el consell que el metge li va donar després del seu problema de salut: «M'ha dit que segueixi amb la meva vida». El seu fill també va voler tranquil·litzar tant als mitjans allà congregats com als fans de la seva mare assegurant que la seva mare es troba perfectament: «No la veus que està divinament?», va assenyalar Guillermo.

La filla de Lolita, Elena Furiase, també ha volgut mostrar tot l'afecte que sent per la seva mare després de l'ensurt de l'actriu. Elena, que actualment acaba d'estrenar la seva última pel·lícula anomenada 'Vampus Horror Tals', li enviava un afectuós missatge a Lolita on es podia llegir: «T'estimo mare». «Jo a tu més», li responia l'actriu que ara tindrà més dies per gaudir del seu nét Noah de dos anys i de la companyia dels seus.


Comentaris

envia el comentari