La col·laboradora de Sávalme, María Patiño, durant un moment del programa

Gran enuig de l'audiència de Telecinco amb María Patiño: «Quina estafa!»

Han considerat que el programa s'ha rigut d'ells

Ahir, Telecinco va introduir un canvi en la seva graella i és que va emetre, després del telenotícies, 'Socialité', presentat per María Patiño. D'aquesta manera, pretenia guanyar en audiència al programa 'El Hormiguero' d'Antena 3. I la veritat és que ho va aconseguir, encara que va ser per la mínima.

Per atraure els espectadors es va continuar parlant de la guerra entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja. En concret, es va llançar l'esquer' que se li donaria veu a un home que havia estat parella de la cantant. Un 'esquer' que sí que va aconseguir despertar l'interès del públic, que va acabar decebut en conèixer a aquest.

L'esquer' de 'Socialité'

Des del començament del programa d'ahir a la nit, María Patiño va exposar a l'audiència que mostrarien un testimoni important. I és que es tractava d'un home que havia estat parella de la cantant i podria revelar molt bé com és.

Així, no van dubtar a anar emetent imatges de les mans d'un home, sota el faldó: «Exclusiva: Parlem amb un home que ha mantingut una relació amb la Pantoja». I a això s'afegien comentaris de la presentadora com ara aquest, per mantenir la intriga: «No revelarem cap detall més per protegir la seva identitat. Sabem que en Cantora estan molt pendents de saber qui és aquesta persona amb la qual parlarem en uns minuts».

Això va fer pensar a molts espectadors que podria tractar-se de Julián Muñoz, l'exalcalde de Marbella i parella de la 'tonadillera' durant anys, o fins i tot de Diego Gómez, qui va ser un altre dels homes d'Isabel durant força temps. És més, fins i tot es va poder arribar a imaginar que podria ser un amor madur i desconegut que anava a revelar interessants dades sobre l'artista. No obstant això, cap d'aquestes teories es va complir.

El testimoni del xicot

A la recta final de 'Socialité' va ser quan va revelar la identitat del convidat sorpresa. Aquest no era altre que el que va ser el primer xicot d'Isabel Pantoja i el que li va fer el seu primer petó.

Així, va explicar que es van conèixer en un 'tablao' flamenc, on ell era cambrer i ella cantava. A més, també va indicar que «li vaig fer un petó quan ens vam acomiadar a l'aeroport. Va ser amb el consentiment de la seva mare».

De la mateixa manera, l'home va reconèixer que la seva relació no va durar i, potser, va ser perquè la progenitora de la cantant «pretenia que la seva filla anés a més. Suposo que pensaria que jo era poca cosa per a la seva filla».

L'enuig del públic

Després d'aquestes declaracions del convidat, que no van aportar res interessant a la guerra Rivera-Pantoja, l'audiència de 'Socialité' es va mostrar enfadada. I així ho va manifestar de forma pública en xarxes socials, arribant a exposar que se l'havia enganyat o que l'esmentada exclusiva era una estafa.

Alguns dels comentaris dels espectadors que van mostrar el seu malestar pel qual va passar van ser aquests:

  • «No els fa vergonya donar aquesta merda de notícia? Un noiet quan la Pantoja tenia 14 anys. Se'ls s'està anant el fulletó de les mans. Patètic».
  • «I on és l'exclusiva que ho canviaria tot?».
  • «Aquest és el nivell de ridiculesa o encara podeu arribar a més?».
  • «He al·lucinat amb el programa. Ha estat d'allò més pèssim Quina decepció!».
  • «Quina estafa de programa!».
  • «Mare, quina notícia bomba! Programa d'engany, fastigós».
  • «Quina presa de pèl. Tant de 'bombo' i al final no dieu res».

D'aquesta manera, va quedar molt clar que el públic d'ahir a la nit de 'Socialité' es va sentir enganyat. Ahir l'esquer' li va sortir bé a l'espai presentat per María Patiño, però haurà d'aportar alguna cosa nova si vol tornar a tenir audiència.