YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Blas Cantó pateix una nova pèrdua després de la mort del seu pare

El jove cantant està desolat

Primer pla del cantant Blas Cantó
Blas Cantó, després de la mort del seu pare, perd a una altra persona molt important | GTRES

El cantant Blas Cantó està travessant un any 2020 molt complicat. I és que, entre altres coses, s'ha parlat de la seva orientació sexual i no va poder participar a 'Eurovisión' a conseqüència de la pandèmia. No obstant això, el que està sent més dur per a ell és que ha perdut a dues persones molt importants.

Fa uns mesos va morir el seu pare, i ara ho ha fet la seva àvia. Aquest dolor que sent el jove és tan profund que no ha dubtat a expressar-ho a través de les seves xarxes socials.

Dues dures morts per a Blas Cantó

El passat mes de maig va ser quan Blas Cantó, antic integrant del grup 'Auryn', va viure un dels moments més durs de la seva vida, perquè va perdre al seu progenitor, que va morir amb 49 anys.

Avui, l'artista torna a estar destrossat. Tan sols uns mesos després, Blas ha perdut la seva àvia, a la qual estimava com una mare. Ella ha mort a conseqüència del coronavirus, que tantes víctimes està causant a tot el món.

Les paraules per la mort de la seva àvia

Blas Cantó ha volgut fer ús de les xarxes socials per compartir el seu dolor i també per retre un homenatge a la seva àvia. Per això, ha penjat una foto al costat d'ella en el seu compte d'Instagram, en la qual tots dos apareixen somrients i que l'ha acompanyat d'unes sentides paraules: «Maleïda Covid, maleïts els que ho neguen i maleïda la mort. No havia de ser ara. Quina injustícia, Déu meu!».

I a això ha afegit: «Estic trencat de dolor, però necessito compartir que acabo de perdre a la persona més important de la meva vida. Mai li va agradar que li digués àvia. Per això, avui, segueix sent la meva mare». A partir d'aquest moment, ha volgut dedicar un emotiu missatge a la seva estimada àvia: «La que ens ha ensenyat tot, la que m'ha criat, la qual ha cuidat de mi de petit i de mi de gran. Dels meus cosins, de la meva mare, de les meves ties, de la meva 'chache', del meu avi. Mai ens imaginem la vida sense tu, em fa mal el cor».

Així mateix, ha expressat: «El teu germà Jesús, que te'l van prendre amb 30 anys, a qui tu tant estimaves, et recollirà en els seus braços i et portarà a un lloc bonic. No tinc dubtes».

La situació viscuda pel coronavirus

Blas Cantó ha exposat que la dona ha mort a causa de la Covid. I, precisament per aquest motiu, ha volgut explicar el que han viscut a causa d'aquesta situació, i això sense passar per alt que s'ha mostrat agraït pels qui han cuidat d'ella en els seus últims dies.

Tot això ho ha manifestat d'aquesta manera: «Gràcies a les infermeres i infermers, metges que ens van dir que ho intentarien. Als qui no ens va negar el respirador des del primer dia, enganyant-nos i dient-nos que en aquest hospital no tenien, li desitjo que la seva família no s'encomani d'aquesta merda. Però a tots els altres que no van veure un nombre, sinó una vida: GRÀCIES, els meus àngels».

A causa de la dura situació que està vivint, el cantant ha volgut aprofitar-la per enviar un missatge a tothom, especialment als joves. I ho ha fet dient així: «La nostra gent gran ens necessita avui més que mai. No els abandonem. Molts surten, molts es recuperen. No deixem de protegir-los i d'intentar-ho. No els hi regalem un nombre. Ells ens ho han donat tot, hauríem de ser més agraïts».

Una publicació, la seva, que l'ha volgut acabar amb unes paraules per a aquesta persona que acaba de perdre: «Mama, t'escriuré les cançons més boniques. Te'n pots anar a l'altre costat, però sento dir-te que una part de tu es quedarà aquí per sempre. Dins de mi. T'estimo. Mare de la meva ànima, mare de la meva vida. Mare del meu cor».

Nombrosos són els seguidors de Blas Cantó que han volgut donar-li el condol, així com molt d'ànim en aquest dur tràngol. No obstant això, també ho han fet amics i companys com Chenoa, Soraya Arnelas, Diana Navarro o Paula Echevarría, entre d'altres.


Comentaris

envia el comentari