YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El detall físic de Sofia que ha despertat l'enveja de la seva germana, Elionor

Es tracta d'un tret que podria incomodar cada cop més la futura reina d'Espanya

Elionor, Letícia i Sofia el dia 12 d'octubre de 2020
Elionor podria tenir gelosia de la seva germana | G3

La princesa Elionor és la gran esperança per a La Casa Reial perquè és l'aposta per al futur de la monarquia espanyola. En aquests dos últims anys hem començat a conèixer més sobre la futura reina d'Espanya gràcies als seus discursos, on s'ha pogut veure com Elionor està molt preparada per ser reina. A més, molts asseguren que té el caràcter del seu pare.

Diversos experts en la Casa Reial han coincidit que Elionor és clavada al rei Felip, ja que la seva personalitat és molt similar, però també els seus trets físics pel fet que tots dos tenen el mateix color d'ulls i els mateixos trets facials. Sempre s'ha dit que Elionor és més com el seu pare i que Sofia s'assembla més a Letícia.

No obstant això, hi ha un detall que Sofia comparteix amb el seu pare, i aquest és l'altura. Malgrat que Elionor és any i mig més gran que la seva germana, mesura menys que ella. Aquesta dada és curiosa, ja que Elionor va néixer el 31 d'octubre de 2005, mentre que la seva germana va néixer el 29 d'abril de 2007. Malgrat aquesta diferència d'edat, la petita és més alta que la seva germana, i gairebé en breus superarà a la seva mare.

Totes dues estan ficades de ple en l'adolescència, una etapa crucial. Sempre s'ha dit que Sofia és la més extravertida de les germanes, i la veritat és que Elionor sempre s'ha mostrat més tímida que la seva germana. A mesura que van passant els anys, cada vegada són més típiques les seves aparicions. En aquests dos últims anys especialment s'estan veient diversos posats de les germanes. Fent una comparativa d'elles, es veu que a mesura que més temps passa, Sofia és més alta que Elionor.

Possible gelosia d'Elionor

Està clar que la filla petita dels reis ha tret aquest gen del seu pare. Malgrat que facialment no s'assemblen molt, físicament sí. Sembla que aquest detall físic podria haver afectat la futura reina, ja que podria sentir alguna mena de complex o gelosia. Malgrat això, cal destacar que Elionor és bastant alta per la seva edat, tot i que no li és suficient per tenir més alçada que Sofia.

El que realment ha sorprès és que diversos mitjans especialitzats en la monarquia espanyola afirmen que la reina Letícia podria no veure amb bons ulls que la infanta Sofia sigui més alta que la seva germana gran, però contra la genètica no es pot fer res, així que Letícia no tindrà més remei que aguantar-se.

Diverses dades revelen que la princesa Elionor té una alçada d'1,60 metres, mentre que la seva germana ja mesura els 1,65 metres. I compte perquè Sofia no només és més alta que la seva germana, sinó que també podria tenir més altura que la seva mare. Aquesta dada no es pot saber amb certesa, ja que Letícia dissimula molt bé la seva altura, gràcies als talons que llueix cada dia. Probablement, la reina no vegi amb bons ulls que Sofia sigui tan alta, ja que tem que en breus la superi.

Els reis volen que les seves filles estiguin a la mateixa alçada, però sembla que això no serà possible. En els últims actes oficials la princesa Elionor ja ha lluït lleugeres plataformes per dissimular. En aquesta imatge en concret es pot apreciar com les fotografia de la Casa Reial tapen els peus de les nenes, ja que Elionor llueix plataformes per estar a la mateixa altura que la seva germana.

Li agradi a Letícia o no, Sofia serà tan alta com el seu pare, mentre que Elionor estarà a la mateixa alçada que ella. El que ara espanta és el ràpid creixement de la nena que si segueix aquest ritme podria arribar a tenir una alçada considerable. El rei Felip mesura més d'1,90 metres, mentre que la seva dona no supera els 1,70 metres. En línies generals, els Borbons sempre s'han caracteritzat per la seva altura.


Comentaris

envia el comentari