YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

🚨 La pandèmia torna a estar en expansió a Catalunya: l'Rt supera novament l'1

La tieta milionària d'Andrea Janeiro que va acabar molt malament amb Belén

Carmen Janeiro va decidir apartar-se del focus mediàtic fa uns anys

Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)
Andrea Janeiro té una desconeguda tieta milionària | Catalunya Diari

Durant els últims 20 anys, els Janeiro han pastat una gran fortuna. Malgrat que ara no estan de moda, en el seu moment els membres d'aquesta família van copar totes les portades. A principis de segle, ‘Ambiciones’ era el lloc més mediàtic de tota Espanya.

Recentment ha mort el patriarca de la família, Humberto Janeiro. Després de la defunció del pare de Jesulín d'Ubrique, poc s'ha sabut de la família. La que sempre ha portat una vida molt discreta és Carmen Janeiro, la germana del torero.

Per què va desaparèixer del focus mediàtic Carmen Janeiro?

La tieta d'Andrea Janeiro en el passat va protagonitzar algun desacord amb Belén Esteban. Després d'això, va decidir apartar-se del focus mediàtic. I així ha estat: la germana del torero no ha tornat a participar mai més en cap programa de televisió. Ni tan sols ha realitzat cap entrevista en les revistes del cor.

Actualment porta una vida molt discreta i fa més de 10 anys que no se sap res d'ella. Recentment va reaparèixer en alguna fotografia durant el funeral del seu pare el mes d'agost passat. Allà es van retrobar tots els germans.

Després d'aquesta dècada allunyada del focus mediàtic, Carmen Janeiro ha tornat i ho ha fet per la porta gran. Ella i la seva parella, Luis Masveau, han sorprès per la seva nova adquisició.

Carmen Janeiro, tieta d'Andrea Janeiro
Carmen Janeiro ha venut la seva espectacular mansió | GTRES

La parella sentimental de Carmen Janeiro maneja molts diners, i això ha quedat demostrat amb l'espectacular casa que tenen a Marbella. El motiu de la popularitat d'aquesta casa es deu al fet que avui, la revista ‘Qué me dices’ ha avançat que l'espectacular mansió ha estat venuda.
 

Aquest habitatge està valorat en ni més ni menys que 4 milions d'euros, una xifra molt elevada que indica el luxe que es respira en aquest lloc. Aquesta espectacular casa està situada en l'exclusiva zona de Sierra Blanca, lloc on molts famosos tenen diversos habitatges.

L'espectacular mansió de Carmen Janeiro

En aquest palau ha residit la parella durant més de vuit anys. Encara no se sap amb exactitud si han venut o llogat la casa, però el que és clar és que ja no viuran més allí.

Després de l'abandonament d'aquesta llar, moltes han estat les fotografies que han sortit a la llum. És certament espectacular el lloc on la parella residia. Ja no només per les grans dimensions de l'habitatge, si no per les exclusives vistes que té. Segons ha informat el citat mitjà, la mansió té més de 600 m² distribuïts en dues plantes.
 

La piscina i la mansió de Carmen Janeiro, tieta d'Andrea Janeiro
Així és la piscina i la mansió de Carmen Janeiro | GTRES

Les vistes a la mar són la joia de la corona d'aquesta casa. En les següents fotos es podrà apreciar la bellesa del lloc. De moment es desconeix la futura residència de Carmen Janeiro i la seva parella, però vagin on vagin segur que troben a faltar aquesta espectacular mansió.


La casa està completament moblada. Els dos salons estan totalment equipats. Al pròxim inquilí d'aquesta casa no li faltarà de res. Els mobles, a més, són de luxe. Queda clar que Carmen Janeiro i Luis Masveau han tingut molt d'espai per a passar el confinament. El menjador dóna accés al jardí, motiu pel qual es veu encara més gran. 

La piscina i les vistes de la mansió de Carmen Janeiro, tieta d'Andrea Janeiro

Segons s'ha especificat, la mansió està composta per sis grans habitacions dobles i 6 banys. Les seves dimensions són enormes. Sens dubte, el més cridaner de l'habitatge és l'espectacular piscina que hi ha al jardí. Aquesta enorme parcel·la té de tot.


Comentaris

envia el comentari