Primer pla de Lolita Flores fent mala cara

Lolita, en xoc després de confirmar-se la separació menys esperada

La cantant no es pot creure la notícia

Lolita Flores és una de les artistes més prestigioses i estimades d'Espanya. L'art li ve de família, ja que els seus pares van ser grans músics durant el segle XX.

Pertànyer a una nissaga amb tant de talent ha permès a Lolita tenir una agenda de contactes espectacular. Ja sigui per parentiu o per amistat, entre les amistats i persones properes de la filla de Lola Flores s'hi troben cares molt importants del nostre país.

Una és Carmen Morales. A Lolita li ha sabut molt de greu el que la revista 'Semana' ha publicat en exclusiva. La filla de 'la faraona' està molt xocada. I és que s'ha assabentat que una de les persones més importants per a la seva mare ha decidit separar-se després d'onze anys de matrimoni.

Per a Lola Flores, la família anava abans de tot, i Lolita ha seguit aquesta tradició.

Així doncs, a la gran Lola no li hagués agradat saber que la seva fillola s'ha divorciat del seu home, que ha sigut el seu gran suport durant molt de temps.

Lolita Flores mirant cap a un costat
Lolita no es pot creure que Carmen i Luis se separin | GTRES

Segons la revista esmentada, Carmen Morales i el seu marit, Luis Guerra, han posat punt final al matrimoni després de més d'una dècada junts i un fill en comú. I, tot i que es parla d'una separació amistosa, per a Lolita Flores és una notícia terrible.

I no ens estranya, ja que, des que té ús de raó, la seva família i la de Carmen han estat molt unides. Tant és així, que Antonio Morales júnior i Rocío Dúrcal no s'ho van pensar dues vegades a l'hora de posar a la seva filla el nom de Dolores, en honor a Lola Flores.

Durant el bateig de la filla gran del cantant i de l'actriu, en què 'la faraona' i Luis Sanz van ser els padrins, la mare de Lolita va fer una petició molt especial.

Abans de mullar el cap de la petita Carmen Morales amb l'aigua beneïda, la mare Lola Flores va cridar en plena cerimònia: «Aquesta nena ha de portar el meu nom!». I així va ser.

Primer pla de Carmen Morales
Carmen Morales i Lolita Flores són molt amigues | GTRES

Gràcies a les insistències de Lola, el nom complet de la filla gran de Rocío Dúrcal i Antonio Morales júnior inclou el nom de Dolores. Carmen i María, per les seves àvies, Guadalupe, per la Verge de Guadalupe de Mèxic, i Dolores, per Lola Flores.

Així doncs, per a Lolita Flores ha sigut una molt mala notícia, perquè sap perfectament que la seva mare s'estimava moltíssim Carmen Morales. De fet, Lolita i Carmen sempre han tingut molt bona relació, pràcticament de família.

Lolita Flores s'assabenta dels detalls de la ruptura

Lolita no tenia ni idea que Carmen Morales i Luis Guerra estaven passant una crisi. I és que, tot i que en el passat han patit més d'un sotrac, tot apunta que aquesta vegada no han pogut salvar el matrimoni.

Tal com explica 'Semana', fa uns deu dies que ja no viuen junts a la casa familiar que tenen a Torrelodones, una localitat als afores de Madrid. Van prendre la decisió de no seguir vivint sota el mateix sostre per a poder superar la ruptura de la millor manera possible.

Segueixen en contacte pels diversos projectes professionals que tenen, però tots dos estan d'acord que no hi ha res que puguin fer per a reprendre la relació.

Lolita Flores pot respirar tranquil·la

Lolita Flores ha parlat amb Carmen Morales per a saber tota la veritat. I és que la filla de Rocío Dúrcal ha assegurat que tot el que s'ha comentat sobre la separació és mentida.

El diari 'ABC' es va posar en contacte amb la fillola de Lola Flores per a preguntar-li com se sent després que s'hagi fet públic el divorci. El que no s'esperaven és que Carmen desmentiria completament la notícia que 'Semana' va publicar en portada.

Lolita Flores en una imatge al carrer, mirant a un costat
Lolita Flores ja sap la veritat | Catalunya Diari

Encara que confessa que el matrimoni amb Luis Guerra ha patit diversos altibaixos, Carmen Morales ha deixat clar que segueixen junts i lluitant per a tirar endavant la seva família. «No sé d'on ha sortit la informació, però és absolutament falsa».

Prova d'això són les demostracions d'amor que tots dos es fan a les xarxes socials. Tot i que no solen utilitzar gaire Instagram, de tant en tant hi publiquen missatges molt tendres.

«Ja fa nou anys d'aquest dia tan especial per a mi. T'estimo, amor meu. Ets l'home més bo del món. T'estimo d'aquí a l'infinit, anada i tornada», va escriure Carmen el dia que Luis i ella feien nou anys de casats.