Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa

El 'look' de Jorge Javier a la final de 'Supervivientes' amb picada d'ullet a Rociíto

Jorge Javier va voler donar suport així a la seva amiga

Jorge Javier Vázquez era un dels grans atractius de la final d'aquest dijous a Supervivientes. Durant dies es va estudiar la possibilitat que coincidís al plató amb la seva gran enemiga Olga Moreno. Finalment, aquest retrobament no va tenir lloc, encara que durant la gala va voler tenir un gest amb Rociíto.

Sense cap dubte, el look del presentador no va passar desapercebut. Va lluir un vestit jaqueta fúcsia de flors blanques, cosa que va donar lloc a moltes interpretacions. Evidentment, això suposava una picada d'ullet per a la filla de la Jurado.

Jorge Javier amb un vestit jaqueta fúcsia
Jorge Javier va lluir un vestit jaqueta fúcsia. | Catalunya Diari

A més, Jorge Javier aprofitava l'ocasió també per atacar de manera indirecta la darrera guanyadora del reality. Per primera vegada en la història del format, la vencedora de l'anterior edició no lliurava el xec dels 200.000 al nou triomfador.

Aquesta vegada, aquest paper va recaure en Lara Álvarez, que va ser l'encarregada de donar el premi a Alejandro Nieto després de ser el més votat. El comunicador badaloní va optar per ser indiferent per no concedir protagonisme a l'ex d'Antonio David. En cap moment no va voler pronunciar el seu nom, com si no existís per a ell.

Entenia que tots els focus havien d'estar posats sobre els finalistes i no sobre la sevillana. «En aquest plató no hi pot faltar la meva estimada Lara Álvarez amb el taló dels 200.000 euros», va dir.

Durant els darrers tres mesos, tant el comunicador com Olga van intentar evitar-se. Tot feia indicar que, per força, es veurien les cares a la gran final, però finalment ella va rebutjar la seva participació a l'espai. Per al presentador, això  suposava un acte de menyspreu cap al nou guanyador.

Jorge Javier Vázquez va explicar que «el programa l'havia convidada, però la guanyadora del 2021 ha declinat la invitació. Per això Lara és qui lliura el xec». Va ser l'explicació que va donar per justificar l'absència de l'empresària.

Cada cop, la relació entre ells és més tensa. Això ha provocat, a més, que el conductor de Sálvame també s'hagi acostat més a Rociíto. Així ho va voler mostrar ell fa uns dies a través de les xarxes socials. L'esposa de Fidel Albiac es va interessar per l'estat de salut del català acudint a casa seva. Se'ls va poder veure molt feliços a la selfie que van compartir.

A la darrera gala de Supervivientes, va decidir canviar d'estratègia. Té el costum de llançar indirectes a tots aquells que s'hi enfrontin, però aquesta vegada es va decantar per la indiferència com a arma contra Moreno.

No s'hi va pronunciar. Ni la va criticar ni va fer cap mena de comentari. Volia deixar clar que per a ell no existia aquesta persona.

Jorge Javier Vázquez: disposat a plantar-li cara

Jorge Javier Vázquez tenia clar des de fa temps que es podia donar la situació que es va viure ahir a la gala. Comptava amb l'absència d'Olga Moreno, ja que era una cosa que es rumorejava des de feia temps.

Per això, no va dubtar a pronunciar-se sobre aquesta qüestió fa unes setmanes. «A veure com ho fa quan hagi de venir al plató a entregar el xec després d'haver-me vetat. Jo del meu plató no em moc», va deixar anar.

Finalment, ell ha estat el gran triomfador en aquesta batalla. L'ex d'Antonio David va al·legar al seu dia qüestions personals per no acudir-hi. «Hi ha coses que són complicades per fets que han passat que no tenen res a veure amb mi, però sí amb la meva família i em fan mal».

Jorge Javier Vázquez es va sentir molt molest pel veto d'Olga. Es va negar a intervenir en qualsevol espai on estigués el comunicador.