Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Omar Sánchez.

Omar Sánchez enfonsa la seva ex i destapa que s'han vist en secret

Anabel Pantoja ha preferit anar a veure primer el seu marit

Tan aviat com Anabel Pantoja va tornar d'Hondures, va decidir enfrontar-se a la primera polèmica que se centrava en ella. Sense demanar consell de la seva mare ni del seu cercle més proper, la neboda de la cantant va anar a veure el seu marit. Ho feia en un plató de televisió on van resoldre la seva situació davant de tothom.

Unes hores abans de retrobar-se al plató de Supervivientes amb el seu estimat Yulen, va ser Omar qui es va reunir primer amb ella. Així ho van revelar a Sálvame després de mostrar les imatges de tots dos arribant a les instal·lacions de Mediaset.

Anabel Pantoja es retroba amb el marit

Anabel Pantoja estava desitjant tornar a abraçar Yulen. Era la seva principal motivació per tornar a la vida real, però abans havia de solucionar alguns assumptes que li quedaven pendents. El primer era tenir una conversa amb el seu marit.

Així mateix, hores abans de poder fondre's en un romàntic petó amb el tirador, va ser Omar qui va tenir l'ocasió de veure-la després de tres mesos. El retrobament va tenir lloc al plató de Déjate querer amb Toñi Moreno com a mestra de cerimònies.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez
Anabel Pantoja ha preferit veure primer el seu marit | CatalunyaDiari

Tot i que caldrà esperar que arribi dissabte 30 de juliol per saber com va anar el retrobament, Sálvame va oferir un avenç. Van ser quatre hores on Anabel i el seu ex van parlar sobre la seva situació i es van sincerar l'un amb l'altre. Alguns col·laboradors tenien informació sobre l'esperat retrobament, però va ser Toñi qui va revelar certs aspectes.

«Si he de triar una paraula, aquesta és emotivitat, ha estat molt emotiu i hi ha hagut molta tensió», opinava la presentadora. Pel que sembla, va ser tan gran la tensió viscuda que «hi ha hagut un moment que Anabel ha abandonat el plató perquè no ha pogut amb la situació».

Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a Sálvame
Anabel Pantoja va viure un moment emocionant a 'Déjate Querer' | Telecinco

Recordem que el matrimoni es va veure una setmana abans que la influencer se n'anés cap a Hondures i va ser Omar l'últim que la va veure. També ha estat ell el primer que l'ha rebut enmig de tota la polèmica que ha generat la relació amb l'olímpic.

Segons van revelar, va ser 'la sobrinísima' qui va decidir veure abans el seu encara marit per arreglar-ho tot. «Ella sabia que ho havia de fer així», assenyalava Moreno.

Anabel Pantoja, sorpresa per l'actitud d'Omar

Per a Anabel Pantoja no va ser un moment fàcil haver d'enfrontar-se cara a cara al seu encara marit. Conscient del mal que li ha fet, la influencer «no ha pogut mirar-lo als ulls fins que ha passat una bona estona».

A mesura que passava l'entrevista, finalment, s'ha pogut enfrontar a la seva mirada veient-se sorpresa per la reacció del seu ex. El canari va arribar al plató amb les idees clares i amb una ferma determinació, «aguantar».

Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.
A Anabel Pantoja li va sorprendre l'actitud del canari | Mediaset

«Us sorprendrà més la postura d'Omar que la postura que ha tingut Anabel», avançava la presentadora de Déjate querer. «Són quatre anys i mig, encara són marit i muller, no han trencat d'una manera normal», afegia.

Durant les quatre hores que ha durat el retrobament, Toñi ha intentat fer que tots dos se sinceressin del tot. No s'ha deixat cap pregunta per fer i, tant Omar com Anabel, han respost totes i cadascuna de les qüestions plantejades.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja i Omar Sánchez van protagonitzar un retrobament que ha fet parlar molt | GTRES

Han estat qüestions com si el canari ha refet la seva vida amb Raquel Lozano o si tenen pensat signar el divorci. Respecte a aquesta última, la neboda d'Isabel Pantoja va confessar no sentir-se del tot preparada per fer aquest pas. Tocarà esperar que arribi dissabte  per veure l'esperat retrobament i conèixer cada detall del que va passar al plató de Dejate querer.