Imatge de Lara Álvarez plorant durant una gala de Supervivientes

Lara Álvarez, a llàgrima viva pel missatge final de l'home que li ha trencat el cor

Lara Álvarez s'emociona després del missatge

Lara Álvarez no ha pogut evitar posar-se a plorar després del missatge d'un dels seus companys més especials. I és que, després de més de tres mesos fora del país, la presentadora de Telecinco per fi ha tornat a casa seva.

El mes de maig passat, la comunicadora va decidir fer les maletes i anar-se'n d'Espanya per començar una nova aventura. Tot i els rumors sobre la seva sortida de Supervivientes, l'asturiana va sorprendre tota l'audiència del reality en confirmar la seva assistència un any més.

Durant tot aquest temps, Lara Álvarez ha estat explicant-nos tot el que ha passat dins dels Cayos Cochinos. En aquest famós format de Mediaset España tot ha anat com estava previst.

Primer pla del rostre de Lara Álvarez
Lara Álvarez és una de les peces fonamentals de 'Supervivientes'. | GTRES
 

Ara, i després de conèixer qui és el guanyador de Supervivientes 2022, Lara Álvarez no ha pogut evitar emocionar-se després d'escoltar les paraules que el seu gran amic i company de feina li ha dedicat públicament.

Lara Álvarez s'emociona en directe per Jorge Javier Vázquez

Aquest dijous 28 de juliol, Lara Álvarez  es va convertir en una de les grans protagonistes de la final de Supervivientes 2022. I és que, després de la proclamació d'Alejandro Nieto com a vencedor de l'edició, va ser la mateixa presentadora l'encarregada de lliurar-li el xec amb els 200.000 euros.

I, encara que aquesta és una tasca que ha de dur a terme l'anterior vencedor del reality, l'asturiana s'ha vist obligada a fer aquesta funció després de la negativa d'Olga Moreno de coincidir amb Jorge Javier Vázquez.

Pla de Lara Álvarez presentant en directe una prova a Supervivientes
Lara Álvarez torna a Espanya després de tres mesos a Hondures. | Mediaset

 

Abans que finalitzés l'emissió i de fer públic el nom del vencedor, Lara Álvarez va entrar al plató per fer un repàs de la seva experiència a Hondures. «Tinc moltes ganes d'abraçar-la, de fer-li un petó», va assegurar el presentador de la gala.

«Un any més, i ja en són vuit!», va exclamar la periodista molt emocionada. «I el que falta. S'ha fet llarg també aquest any, eh?», li va dir Jorge Javier Vázquez. «Ha estat molt intens [...] Hem tingut un càsting espectacular, des del principi fins al final, amb els quatre finalistes. Gràcies, perquè la implicació de tots aquest any ha estat...», va respondre Lara Álvarez.

«No vull desmerèixer cap supervivent que hagi passat per aquest programa, però és cert que la intensitat d'aquest any, amb tots els jocs que hem fet, amb totes les dinàmiques, amb la seva implicació…».

«Res hauria estat possible sense el seu joc, sense la seva manera de viure el programa. Per mi ha estat un luxe compartir aquests tres mesos amb vosaltres», va assegurar Lara Álvarez, a continuació.

Per part seva, Jorge Javier Vázquez també va voler valorar la tasca de tots els seus companys de feina. «Ha estat un gran privilegi. Des de l'equip de Madrid, amb Josep al capdavant, fins a tot l'equip de Supervivientes a Hondures, que hi ha un munt…».

«Però Lara, a part de tots ells, i jo t'ho volia dir en públic, i de part dels tres presentadors de Madrid. Mare meva, quina part tan important ets tu de Supervivientes», va assegurar el presentador, mentre que Lara Álvarez no podia evitar emocionar-se.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres
Jorge Javier Vázquez li dedica unes paraules molt emotives a Lara Álvarez. | Europa Press
 

«Fas una gran feina i estar contínuament amb aquesta energia en cada connexió, a dalt, em sembla... T'ho volia dir en públic, tota la meva admiració. Això és molt difícil», va apuntar Jorge Javier Vázquez.

Amb llàgrimes als ulls, Lara Álvarez va voler agrair-li al seu company les paraules que li acabava de dedicar. «De veritat que ha estat fonamental per a mi també compartir aquests anys amb tu. Cada vegada que em dius alguna cosa bona, no sé què dir, perquè em poso molt nerviosa».