Paz Padilla

Paz Padilla deixa clar al seu xicot que no vol cap boda i marca distància

Paz Padilla frena la seva il·lusió després de ser 'enxampats'

Paz Padilla sorprenia tothom fa dues setmanes quan, el darrer 13 de juliol, una coneguda revista del cor treia en portada l'humorista amb el seu nou amor. Parlem de Fran, amb qui sortia fent-se petons i exhibint tota la seva passió.

Aquest guàrdia civil i fotògraf de professió era conegut per tothom mitjançant aquestes imatges. Unes fotos on sortien gaudint d'un bany relaxant en un pantà a prop dels afores de Madrid.

La veritat és que es constatava que Paz Padilla havia tornat a trobar l'amor. I tot després de la trista pèrdua del seu exmarit, Antonio Vidal, a causa d'un càncer. Paz Padilla ha afrontat com ha pogut la mort del gran amor de la seva vida. Ho ha intentat fer de manera assossegada i ha estat admirable per a molts l'actitud que ha tingut.

Paz Padilla deixa les coses clares a la seva nova parella

S'ha vist obligada a fer front a l'època més dura de la seva existència. Tot i que ha passat per moments molt tristos, l'expresentadora de Sálvame sabia que s'hi podia tornar a creuar amb un altre home. Un home que la fes tornar a il·lusionar-se.

La veritat és que l'interès per aquesta relació de la humorista i el guàrdia civil va anar augmentant per a la premsa rosa: això va provocar l'angoixa del nou xicot de Paz Padilla.

Segons expliquen els més propers a la nova conquesta de la gaditana, aquest ha estat superat per la pressió i l'interès mediàtic. Així doncs, va decidir tancar les seves xarxes socials perquè ningú pogués saber moltes més coses sobre la seva vida íntima.

Muntatge de Paz Padilla i Fran Medina
Paz Padilla amb la seva parella actual | Catalunya Diari

El seu xicot decideix tancar-ho tot perquè no l'espiïn

«Ell no vol saber-ne res, és feliç amb els seus treballs, i s'ha vist sobrepassat de trucades i missatges. Se n'ha anat fins que tot això passi. Tornarà, perquè, en el fons, viu de la publicitat de la seva feina», exposa una font propera al digital El Español.

Aquest diari diu que la història d'amor de l'estiu ve des de fa temps. Més concretament, mirem enrere «més d'un any», uns mesos més de la versió oficial que ha sortit a la llum fa un parell de setmanes.

El cas és que va ser a l'agost del 2021 quan la parella «va decidir que la seva relació havia de fer un pas més seriós, però el flirteig i adonar-se del que sentien» va aparèixer molt abans.

Els rumors eren notoris i la realitat és que la parella fa més d'un any que estan junts i Fran «ja ha conegut la casa de Paz i s'emporta estupendament amb Anna Ferrer», expliquen. «Tots ja es coneixien abans perquè ell ha treballat com a fotògraf per a Paz i la seva filla més d'una vegada».

«Feliç perquè creu que va unir dues persones excel·lents»

Això sí, Paz vol deixar clar que amb ell té una història «sense pressions ni compromisos. Ells viuen el dia a dia».

A més, el digital assenyala que Fran Medina manté una estreta relació amb un fill del doctor Antonio Muñoz Cariñanos, el metge assassinat fa anys per ETA.

Alhora, el fill de Cariñanos gaudeix de la total confiança amb la família Padilla Ferrer. Avui sabem que va ser ell en qui va confiar la filla de l'humorista per fer la seva operació de rinoplàstia.

«Aquesta coincidència creu-me que ha ajudat molt que la relació de Paz i Fran fos més ràpid i els entorns de tots dos coneguessin el seu amor. Paz es va posar molt feliç perquè creu que va unir dues persones excel·lents», exposa una de les persones que coneix bé a la parella.