Gema Aldón

Gema Aldón, en xoc amb les exigències d'Ortega Cano per a perdonar la seva mare

La filla d'Ana María Aldón sortirà a defensar-la

Gema Aldón ha esclatat. Així és, i és que no suporta més veure la seva mare en aquesta situació tan delicada que fins i tot l'ha obligat a posar-se en mans d'especialistes. Davant d'això, avui, divendres 29, té previst donar la cara per Ana María en una entrevista al Deluxe.

Des de fa setmanes, s'especula amb la possibilitat que el matrimoni pugui separar-se. De moment, ja fa un temps que viuen cadascú pel seu costat i tot apunta que la relació penja d'un fil. El paper dels familiars de tots dos tampoc ajuda a facilitar la reconciliació.

En lloc de provocar l'acostament, tant Gema com Gloria Camila s'han entestat a crispar encara més els ànims. I és que cadascuna intenta escombrar cap al seu terreny i defensar els seus interessos.

Tot això passa quan les xarxes socials han rescatat un vídeo d'Ortega Cano oferint unes declaracions masclistes. En concret, va succeir a una entrevista amb Cristina Tárrega, fa ja uns quants anys.

En aquesta, el torero explicava que «m'agradaria una dona tradicional per al meu fill. El que jo he volgut sempre per a mi, una dona que sigui de casa seva, una dona que sàpiga cosir», apuntava.

Imatge de Gema Aldón.
Gema Aldón està farta del tracte que rep la seva mare | Telecinco

Davant d'aquest comentari tan desafortunat no van trigar a sorgir les crítiques en contra seva. «De casa seva? Només li va faltar dir amb la pota trencada. A caseta i ell qui sap on», van comentar.

Un altre va escriure: «li ha faltat dir que a més tingui la boca tancada i no destaqui més que jo». D'aquesta manera, la comunitat de Twitter carregava amb duresa contra el marit d'Ana María.

I a més, això passa quan la relació entre la parella travessa per un dels seus moments més convulsos. És més, alguns mitjans ja donen per feta la separació i si encara no han fet el pas, és pensant en el fill petit que tenen.

Gema Aldón sap que entre ells hi ha una gran distància emocional, de fet tot just es dirigeixen la paraula. I és que, des de fa anys, la seva mare li reclama al torero que li doni el seu espai.

Sempre ha estat en un segon pla i tampoc ha comptat amb el suport del seu marit quan més ho necessitava. Això és una cosa que no aconsegueix oblidar i que l'ha portat a explotar. Finalment, la gota que va fer vessar el got va ser la discussió mantinguda entre ells dos, amb Gloria Camila entremig.

Després d'aquest enfrontament, el torero acabaria abandonant el domicili familiar en companyia de la seva filla. A hores d'ara, el vidu de Rocío Jurado es trobaria a la localitat gaditana de Costa Ballena, mentre ella seguiria a Madrid.

Ana María es mostra molt molesta amb l'actitud del seu marit, ja que mai  ha estat capaç de condemnar els atacs que ha abocat Gloria Camila contra ella i, així, ho ha transmès als platós.

Gema Aldón, decidida a explicar la veritat

Així les coses, Gema Aldón està farta de mossegar-se la llengua. La delicada situació que travessa la seva mare l'ha empès a prendre una decisió dràstica. Així doncs, anirà al Deluxe per parlar sense censures sobre la relació amb els Ortega.

Exactament, explicava que «estic cansada que la gent parli per la meva boca, soc aquí perquè se sàpiga la veritat i per callar moltes boques». Un avís seriós contra el torero i la seva filla. Segons la seva opinió, «són deu anys de mentides, tinc una salut mental millor que la de la meva mare ara mateix».

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María serà defensada per Gema aquest divendres a la nit | Mediaset

Alhora, desvela que «hi ha un altre tipus de detalls que no es coneixen». Per ella, Ana María «val molt més que això». Per això, promet no deixar res al tinter i passar comptes amb unes quantes persones.

Així mateix, Gema Aldón també aprofitarà l'oportunitat per carregar contra Gloria Camila, amb qui no hi té relació des de fa temps. Per això, aquest divendres tindrà l'oportunitat de donar explicacions perquè s'entengui millor aquest polèmic conflicte.