La reina Letícia reapareix amb un desafortunat 'look'

La família reial ha estat dues setmanes de vacances privades

La reina Letícia vestint una jaqueta blava d'Hugo Boss i portant mascareta
La reina Letícia s'ha reunit amb la FEDER a Madrid | Cedida

Després de dues setmanes apartada de la vida pública i gaudint d'unes vacances privades amb la família, la reina Letícia ha reaparegut aquest dimecres. Fins ara, es desconeix qualsevol detall sobre aquests últims dies, ja que la casa reial manté la incògnita sobre l'agenda privada dels reis. L'únic que es coneix és que Letícia, Elionor i Sofia van ser vistes pel centre de Madrid de compres.

En la seva tornada a la feina, Felip VI i Letícia han fet les seves primeres intervencions postvacacionals en dos actes on van assistir per separat. El rei es va embarcar en el patruller Cabo Fradera, de la Comandància Naval del Miño a Galícia mentre que Letícia visitava la seu de la Federació Espanyola de Malalties Estranyes (FEDER) per tal de conèixer l'impacte de la pandèmia en aquelles famílies que conviuen amb aquestes patologies. Es tracta d'un col·lectiu que durant la crisi sanitària ha vist com en el 94% dels casos s'interrompia l'atenció de la seva malaltia.

El 'look' de Letícia en tornar de vacances

Després de dues setmanes d'absència, la reina Letícia ha estat notícia no només per la visita que ha fet sinó també pel 'look' que ha triat per assistir a l'acte. Amb la tornada a la feina sembla que la reina ja ha donat per finalitzada la temporada d'estiu i va decidir vestir-se amb una jaqueta blava amb doble cremallera a la part de davant i escot sense coll.

Letícia lluïa un 'look' molt formal i completament tardorenc d'Hugo Boss, un 'outfit' que ja havia mostrat anteriorment durant el confinament. Una roba que potser encara és massa calorosa tenint en compte les altes temperatures que encara estan fent a Madrid.

La reina completava el seu 'outfit' amb uns pantalons blaus amb botons als laterals i uns mocassins d'ant a joc. Tot plegat donava com a resultat un conjunt massa sobri i antiquat per la seva edat.


Comentaris

envia el comentari