Fotomuntatge de Lorena Aznar i Pepe Navarro

Lorena per fi explica per què es va divorciar de Pepe Navarro i el secret que guardava

L'exdona de Pepe Navarro revela el motiu real de la ruptura

Pepe Navarro està en boca de tothom des de l'entrevista que va oferir fa uns mesos a 'Sábado Deluxe'. Feia temps que el presentador no donava senyals de vida i va pensar que era el millor moment per a tornar a la televisió.

Durant la intervenció, Navarro va abordar temes molt sensibles, com ara el de la tan comentada paternitat del d'Alejandro Reyes, el fill d'Ivonne Reyes. Una paternitat legal que, avui dia, Pepe Navarro continua negant.

Primer pla de Pepe Navarro
Pepe Navarro torna a ser tema de debat des que va parlar al 'Deluxe' | Europa Press

Al seu dia, el veterà presentador va rebutjar fer-se la prova d'ADN, que podria confirmar que és el pare de l'únic fill d'Ivonne Reyes. I quan se la va voler fer, el jutge del cas ja no va escoltar el requeriment.

Pepe Navarro torna a ser al focus mediàtic

A més, la seva exparella, Vanesa Martín, el va posar al punt de mira. Es va asseure al 'Deluxe' per a explicar detalladament com va ser l'agressió que va patir per part del polèmic presentador.

Una agressió que va acabar en una sentència judicial desfavorable per a Navarro i que aquest no acaba d'oblidar per la gravetat que suposa.

Recordem que , abans d'estar amb Ivonne Reyes i Vanesa Martín, Pepe Navarro va estar amb Eva Zaldívar i Lorena Aznar.

Pepe Navarro somrient a càmera
Pepe Navarro manté una batalla legal amb la seva exdona, Lorena Aznar | Europa Press

Aquesta última va ser l'única amb qui es va casar. I hi ha molts aspectes de la vida que va passar amb el presentador que avui dia es desconeixen.

Divendres passat, Lorena Aznar va ser vista sortint d'un centre comercial. Amb el posat seriós i sense voler opinar sobre la vida del seu exmarit, l'actual professora d'anglès vol seguir fent la seva vida. I tot després que el mes de desembre passat es destapés que Pepe Navarro i ella s'havien divorciat.

Lorena Aznar es nega a abandonar la casa on viu amb els seus dos fills

En plena baralla legal amb el presentador, Lorena és cauta davant la ferma decisió d'ell de demandar-la. I és que el comunicador vol que la seva ex i els seus fills deixin la casa familiar, segons va publicar fa unes setmanes la revista 'Diez Minutos'.

Lorena Aznar i Pepe Navarro somrient
Lorena Aznar i Pepe Navarro quan estaven junts | GTRES

Pepe vol que Lorena i els seus dos fills se'n vagin de l'immoble per a vendre'l i saldar un deute bancari. Malgrat tot, Aznar no vol abandonar el luxós 'penthouse', situat en un carrer molt cèntric de Madrid. Figura a nom d'una societat l'administrador únic de la qual és Navarro, i Lorena no vol anar-se'n fins que els ofereixi una alternativa.

Després de molt de temps de disputes, el 20 de desembre passat Navarro va presentar una demanda de jurisdicció voluntària contra Lorena Aznar. Vol que sigui un jutge qui prengui la decisió definitiva. I el 2 de març tots dos es van retrobar als jutjats, i la tensió entre ells era evident.

Lorena Aznar i Pepe Navarro es van conèixer a 'Esta noche cruzamos el Mississippi'

La relació entre Pepe Navarro i Lorena Aznar va començar el 2004, quan feia poc que el presentador s'havia separat d'Eva Zaldívar. Des del primer moment, se'n van anar a viure a l'apartament de luxe de Navarro, que seria, fet i fet, la futura llar familiar.

El febrer del 2006, van patir la primera crisi de parella i es van separar. Concretament, dos mesos abans que nasqués la seva primera filla.

Pepe Navarro i Lorena Aznar posant a càmera
Pepe Navarro i Lorena Aznar es van conèixer fa més de dues dècades | Europa Press

Un any més tard, es van reconciliar i es van casar. La parella van celebrar una gran festa a la casa que tenien a Eivissa. I el 2011, van tenir un altre fill.

Pepe i Lorena es van conèixer al late show 'Esta noche cruzamos el Mississippi', on ella treballava de ballarina.