Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

L'àrbitre Jesús Tomillero posa punt i final a la seva carrera pels insults homòfobs

Està fart de sentir insults a cada camp

L'àrbitre Jesús Tomillero. Foto: Twitter.

L'àrbitre andalús Jesús Tomillero ha decidit deixar de ser-ho. Per culpa del comportament d'alguns aficionats, el col·legiat ha decidit fer un pas al costat. La seva condició d'homosexual ha generat insults de tota mena a diversos estadis de futbol. En diverses ocasions, Tomillero ha fet constar a l'acta insults homòfobs rebuts, però el darrer partit que va xiular va passar de la ratlla.

El passat 26 de març, en un matx entre la Peña Madridista Linense i el Mirador de Algeciras, es van sentir insults molt contundents des de la graderia i el responsable de material de l'estadi es va dirigir a ell amb paraules molt despectives que van ser recollides a l'acte però que només van suposar una sanció de 30 euros per a l'infractor, segons informa avui La Vanguardia.

Un succés similar va tenir lloc la jornada passada en un partit de la Tercera Divisió Andalusa entre el Recreativo Portuense i el San Fernando Club Deportivo Isleño, que van ser la gota que va fer vessar el got i que, de moment, ha acabat amb la carrera d'aquest jove col·legiat.