Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Camilo Blanes caminant pel carrer

Última hora sobre el delicat estat de salut de Camilo Blanes, el fill de Camilo Sesto

Camilo Blanes ha patit diverses recaigudes

Des de fa més d'un any hi ha molta preocupació per la delicada salut de Camilo Blanes. El fill de Camilo Sesto ha patit diverses crisis i s'ha arribat a témer per la vida.

Ara, L'Espanyol ha pogut parlar amb la mare de Camilo, Lourdes Ornelas, que ha explicat totes les novetats sobre la malmesa salut del jove, que actualment té 39 anys.

Era el novembre del 2021 quan Camilo Blanes patia un accident de bici quan tornava a casa després de passar uns quants dies seguits de festa. Aquest accident el va obligar a ser ingressat a l'Hospital Porta del Ferro de Majadahonda, on va haver de ser a l'UCI un total de 50 dies.

Camilo Blanes sent interceptat per un reporter al sortir de l'hospital
Camilo Blanes, fill de Camilo Sesto, a la sortida del seu ingrés a l'hospital | Europa Press

L'últim ensurt, per dir-ho d'alguna manera, el va tenir el setembre de l'any passat. Un helicòpter medicalitzat va haver d'anar fins a casa seva a Torrelodones i va tornar a ser ingressat a l'hospital.

Les imatges que van aparèixer després del seu ingrés van fer saltar totes les alarmes, ja que es veia Camilo visiblement desmillorat. El fill de Camilo Sesto estava extremadament prim i el seu estat va preocupar moltíssim tots els seguidors de la família.

Després d'uns mesos de silenci, el seu entorn ha explicat com es troba actualment Camilo Blanes. Des de llavors, Camilo ha estat incomunicat i vigilat a casa les 24 hores del dia.

La mare de Camilo Blanes decideix explicar la veritat sobre el seu estat

La seva mare Lourdes Ornelas ha explicat a El Español que el seu fill «allà continua, lluitant». Això sí, s'ha mostrat animada, ja que ho veu «fort i decidit» per tirar endavant. En aquest sentit, Camilo Blanes està molt «ben tractat» pels professionals adequats, afirmava Ornelas.

Lourdes Ornelas ha esdevingut el principal suport del jove en aquest moment tan delicat de la seva vida. També ho és la Maria, la jove que va ser la seva parella i amb qui s'ha donat una segona oportunitat.

Totes dues ho estan recolzant en aquest dur camí cap a la recuperació. Tot plegat, mentre la família de Camilo Sesto segueix pendent dels enregistraments de la sèrie que Atresmediaestà preparant sobre la figura de l'icònic cantant d'Alcoi.

Camilo Blanes a la porta de l'hospital connectat
Camilo Blanes reapareixia molt prim a la porta de l'hospital on va estar ingressat | Sálvame

Tot sembla indicar que Camilo no formarà part d'aquest sentit homenatge a la ficció que portarà per nom Camilo Superstar.

Molts s'han preguntat per què entre els actors que protagonitzaran la sèrie no hi ha el seu propi fill, sent ell una de les millors persones que coneixia el malaguanyat artista.

Tot i això, tenint en compte el seu delicat estat, queda clar que ara haurà de centrar-se en la seva pròpia recuperació.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!