Concha Velasco emocionada amb llàgrimes als ulls

La salut de Concha Velasco preocupa de nou després de confirmar-se l'última notícia

Concha Velasco i el missatge que fa augmentar l'angoixa pel seu estat

Concha Velasco ha tornat a ser notícia aquesta setmana després d'una foto publicada fa poques hores. La veterana actriu va experimentar fa dies un canvi en el seu estat de salut que va omplir d'esperances els seus seguidors. Amb 83 anys, Concha continua lluitant contra la malaltia que el va portar a ingressar en una residència on rep les cures que necessita.

Els seus fills s'han mantingut prudents davant d'aquesta millora inesperada, conscients de la realitat sobre el seu estat. I no s'equivocaven a jutjar per la instantània que ha vist la llum i que augmenta la preocupació per la intèrpret.

Concha Velasco torna a preocupar al seu entorn

Des de fa un temps, Concha Velasco no ha deixat de preocupar la família i els seus companys de professió. I és que són molts els que estan atents al seu estat de salut des que fa un any es va allunyar del públic.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El seu diagnòstic mèdic va empitjorar i Velasco va començar a necessitar atenció les 24 hores del dia. La millor opció perquè estigués ben atesa va ser ingressar-la a una residència que compta amb tot el que requereix el seu estat actual. Fins allà, s'hi han desplaçat la família i els seus amics més íntims per visitar-la i compartir-hi algunes bones estones.

Foto de Concha Velasco.
Concha Velasco va experimentar una millora fugaç | Europa Press

No obstant això, quan el Nadal passat va haver d'anar a l'hospital, els seus fills van decidir restringir totes les visites i les seves trucades. Tres mesos després d'aquest ensurt, l'actriu sembla que ha experimentat una millora i que ha recuperat forces.

«Està estable», confirmava el seu fill Manuel després de les informacions que apuntaven que la seva mare havia recuperat la gana i les ganes de rebre visites. Tot i això, una foto publicada per Susana Uribarri, gran amiga de Concha, ha fet saltar totes les alarmes.

La representant compartia una foto amb Velasco feta l'any 2022 a la qual adjuntava un missatge emotiu. «T'estimo, estimada Conquilla Velasco. Ets forta i tots t'estimem», comença dient. «Gran persona, un 10 com a actriu i una gran lluitadora», afegeix abans de finalitzar amb un desig: «Molt més temps amb tu», unes paraules que han fet augmentar l'angoixa per l'actriu que està en un moment molt delicat de salut.

Concha Velasco continua delicada

La veritat és que la salut de Concha els últims anys ha experimentat un canvi notable que s'ha traduït en un empitjorament. Els seus fills són conscients que no podrà tornar a casa seva i, per això, es prendran amb cautela la millora de fa uns dies.

Tot i que semblava una excel·lent notícia que hagués recuperat la gana i les ganes de rebre visites, Concha continua molt delicada. Amb 83 anys, no s'espera que es recuperi al cent per cent, però qualsevol pas endavant suposa un alleujament.

No obstant això, la realitat és la que és i tothom qui hi ha pogut tenir accés sap quina és la seva situació. Però, també confien en la fortalesa de l'actriu que continua lluitant malgrat que es troba «delicada i fràgil».

Concha Velasco molt maquillada
Concha Velasco fa anys que està molt delicada | Europa Press

La foto de Susana ha fet reaccionar els seus seguidors que, ràpidament, han preguntat si havia passat alguna cosa a Concha. «Està bé?», preguntava una fan alhora que li manaven tot l'afecte i els missatges d'admiració a la val·lisoletana.

La veterana intèrpret gaudeix de l'admiració de molts i no és estrany que sentin tristesa i preocupació pel seu estat actual. La seva família no és aliena a les mostres d'afecte i sempre s'han mostrat molt agraïts per l'amor que transmeten a la seva mare. Estan sent moments molt complicats per a tots i només desitgen que continuï lluitant per poder-ne gaudir una mica més.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!