ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

L'aplaudida resposta de Lucía Rivera en ser preguntada sobre com està el seu cor

La model es troba soltera i sense compromís després de la seva ruptura amb Marc Márquez

Lucía Rivera atenent els micròfons de GTRES
Lucía Rivera revela com és la seva actual situació sentimental | GTRES

Després d'un breu romanç al costat del pilot, Marc Márquez, Lucía Rivera es troba soltera i sense cap mena de compromís. La filla de Cayetano Rivera i Blanca Romero anunciava la seva ruptura amb el motorista de moto GP per motius d'incompatibilitat d'agenda després d'un any i mig junts. Malgrat la seva joventut, la model ja ha tingut diverses parelles entre les quals es troben personatges tan coneguts com a Willy Bárcenas, Gonzalo Caballero o Juan Betancourt, però sembla que de moment cap ha sabut conquistar-la.

La jove, de tan sols 22 anys, triomfa al món de la moda des de fa anys, una cosa que li impedeix poder tenir una relació estable a causa dels seus constants viatges per tot el món. Tot i que es defineix com una persona molt romàntica, la veritat és que a la seva curta edat Lucía Rivera toca de peus a terra.

Lucía Rivera confessa com es troba el seu cor després de la seva ruptura amb Márquez

La filla de Blanca Romero ha concedit una revista per a la revista 'Diez Minutos' on deixa clar que tot i que li agradaria estar enamorada, no és una cosa que li obsessioni. «No em fa falta cap home. L'amor ha de succeir, si passa, passa, però mai ho busco. M'encanta estar soltera. Crec que no em fa falta, sempre em busquen un xicot, sempre volen posar un home al meu costat, però crec que és antic i no cal», confessava.

En aquestes declaracions, la model fa referència als constants rumors que apunten que podria estar mantenint una relació amb el també model, Álex Sánchez, un fet que ella sempre ha negat per activa i per passiva. «Lògicament vaig tenir relacions, però no em cal. Estic tranquil·la, feliç, i sana, que és el que més m'importa», afegia la jove, que reconeix sentir-se molt feliç actualment.

A més de revelar com estava el seu cor, la jove model també ha parlat sobre el de la seva mare, tot i que ha preferit no donar molts detalls. Pel que fa a si la seva mare tenia el cor buit o ocupat, Lucía Rivera es mantenia contundent: «És la seva decisió, però ha de passar pel filtre de Martín i el meu. Si ella és feliç, jo també. La meva mare i jo som molt independents, si s'enamora genial, si no, la tenim per a mi i per a Martín sempre».

Malgrat no haver trobat l'amor, la veritat és que Lucía Rivera d'amor va sobrada perquè a la jove no li falta l'afecte dels seus. A més de mantenir una excel·lent relació amb la seva mare amb qui ha compartit fins i tot diverses campanyes publicitàries, la jove compta amb l'afecte del seu germà Martín, el més jove de la família. «Adoro al meu germà, és el meu ullet dret», confessa la model en l'entrevista.

Tant és així que, tot i la feina, espera poder estar amb ell i amb la resta de la família per Nadal: «Si es pot, intentaré anar a Astúries, però si no ens deixen, no passa res, em fa pena pel meu germà, però és el que hi ha». Sembla que, ara per ara, la model únicament viu bolcada en el seu treball i en la seva família, i encara que no descarta trobar l'amor de nou, la veritat és que tampoc és una cosa que la jove esperi amb ànsia, malgrat les ganes de la premsa per intentar adjudicar-li una parella cada vegada que està soltera.


Comentaris

envia el comentari