La filla de Cayetano, Lucía Rivera, publica una foto sense rastre de roba

La jove model, filla del torero i l'actriu Blanca Romero, ha 'incendiat' les xarxes socials

Lucía Rivera, filla del torero Cayetano Rivera i l'actriu Blanca Romero, és molt activa en xarxes socials. Per tant, no dubta a compartir des dels seus treballs com a model fins als seus viatges, passant per moments del seu dia a dia. Ara, però, el que ha fet ha estat penjar una imatge molt sorprenent en el seu compte d'Instagram. En concret, ha pujat una foto de si mateixa nua, que ha generat una gran revolada entre els seus seguidors.

La foto que fa 'incendiar' les xarxes

Ara Lucía, que va ser xicota del pilot Marc Márquez, està passant uns dies a Barcelona, on s'ha allotjat a l'Hotel Arts. Precisament a l'habitació d'aquest allotjament és on s'ha fet una instantània que ha sorprès tothom. D'aquesta manera, ha optat per posar absolutament nua al bany, fent-se un 'selfie' que ara és notícia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Una foto en què apareix subjectant amb una mà el mòbil mentre que l'altra la té col·locada per sota dels seus pits. Aquests, per la seva banda, es troben totalment tapats per la seva llarga cabellera. I d'aquesta manera tan provocativa, natural i sensual ha fet aquesta foto, acompanyada d'un concís «Bon dia», i que ha penjat al seu perfil d'Instagram.

La 'revolució' en xarxes socials

Només compartir aquesta imatge, moltes les persones no han dubtat a deixar clar que els encanta. Així, Lucía ha aconseguit més de 12.200 'm'agrada' i una llarga llista de comentaris de fans, que no dubten a ressaltar la bellesa de la model. 

És més, fins i tot hi ha algun seguidor que ha 'tirat' de sentit de l'humor i li ha enviat un missatge a l'ex de Lucía Rivera: «Mira Marc què t'has perdut». I és que aquests són només alguns exemples dels milers de missatges que ha rebut la filla del destre:

  • «Cal ensenyar el cos mentre es pugui, ja hi haurà temps d'amagar-lo».
  • «Que maca!».
  • «Així, sense complexos... Bon dia!».
  • «Ets bellíssima i s'aprecia tanta bellesa».
  • «Quin cos!».
  • «M'encanta la teva personalitat, la sensualitat del teu cos i la bellesa d'aquest, que transmet una energia especial i única».
  • «Impressionantment natural, com la vida mateixa».

La reacció més sorprenent

No només els fans de la jove han comentat la seva fotografia sinó que també ho ha fet el seu pare, Cayetano Rivera. Concretament, el torero ha optat per posar-li diverses emoticones: un de sorpresa, un altre tapant-se els ulls, un tercer somrient i, finalment, un llançant-li un petó. D'aquesta manera, ha deixat palès que, com a pare, li genera cert compromís veure-la. No obstant això, l'important és que es pren amb sentit de l'humor aquesta foto i que adora la seva filla.

Tot això que Cayetano ha dit amb uns simples 'emojis' ha agradat a la seva filla, ja que la jove model no ha dubtat a contestar-li, dient-li que l'estima. Dos gestos que deixen molt clar que pare i filla tenen una boníssima relació a hores d'ara, que estan feliços i encantats l'un amb l'altre, malgrat el distanciament que van protagonitzar en el passat.

És cert que, per les seves respectives agendes professionals, no poden veure's tot el que els agradaria. Tanmateix, no és menys cert que, malgrat tot, s'estimen molt i intenten parlar de forma periòdica.


Comentaris

envia el comentari