URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Lucía Rivera, molt orgullosa del seu cos tot i les crítiques rebudes

La filla de Cayetano Rivera i Blanca Romero s'ha mostrat sorpresa de la influència que exerceixen les seves publicacions a les xarxes socials
Lucía Rivera encèn les xarxes socials sempre que comparteix una publicació | @LUCIARIVERAROMERO

 

La jove influencer de 20 anys Lucía Rivera sempre s’ha mostrat orgullosa ensenyant el seu cos a les xarxes socials. No obstant això, el seu cos genera tota mena de crítiques, algunes d’elles molt negatives que Rivera no sap com encaixar.

 

És per aquest motiu que la filla de Cayetano Rivera ha volgut esbrinar perquè les seves publicacions creen tant rebombori i reben tantes crítiques per part dels seus fans. Aprofitant la desfilada que va realitzar el passat dissabte a la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid 2019 amb la dissenyadora Betiana Pavón, Lucía Rivera va dedicar unes paraules als seus seguidors més crítics.

 

«Sempre pujo fotografies en biquini i no entenc per què revolucionen tant les xarxes. Les meves són les que revolucionen, les d’altres no passa res», afirmava la model. Després, fent referència a la seva parella, Marc Márquez, va afegir que a ell no l'afecta que comparteixi aquestes fotografies: «Això seria molt masclista, com no puc posar-me un biquini?», dictaminava Rivera.

 

Criticada pel seu baix pes

 

 

Les crítiques negatives més freqüents al seu perfil d’Instagram fan al·lusió a la seva primesa, i sembla que Lucía Rivera ha perdut la paciència. Sempre que fa pública una fotografia en biquini, la model rep tota mena de comentaris pejoratius, i la gran majoria arremet contra el seu pes.

 

Algunes d’aquestes crítiques a les quals s’ha d’enfrontar cada dia són les següents: «La veritat és que no estàs molt afavorida en aquesta foto» o «Se’t marca tota la columna». De fet, la setmana passada Lucía Rivera va esdevenir el centre d’atenció per compartir una fotografia molt sensual on apareix en biquini a la ciutat de Marràqueix.

 

 

 

 

També et pot interessar...