Sandra Barneda amb cara de sorpresa

Telecinco reviu el seu pitjor malson: «L'acabo d'enganxar amb una altra al meu llit»

Una famosa de Telecinco que va patir una infidelitat en un programa ha estat víctima d'una altra deslleialtat

Telecinco dona suport avui a un dels seus rostres més coneguts. En concret, es tracta de Lucía Sánchez, concursant de 'La isla de las tentaciones' i 'La última tentación'.

Sembla que la cadena està consternada per la jove perquè ha tornat a patir una infidelitat. En els esmentats formats va haver de suportar les deslleialtats de Manuel i Isaac, les seves parelles. Ara, aquest darrer l'ha tornat a enganyar.

Lucía Sánchez, visiblement dolguda, ha revelat la seva difícil situació al canal que té a Mtmad, 'Para mí'.

Lucía Sánchez.
Lucía Sánchez ha confessat que Isaac li ha tornat a ser infidel. | Instagram 

Lucía Sánchez, famosa de Telecinco, és víctima d'una altra infidelitat

La gaditana va participar a 'La Isla de las Tentaciones' amb Manuel, la seva parella. Ella ho donava tot per ell, però aquest no va dubtar a ser-li infidel molt aviat. Aquesta situació va ser un dur revés per a ella, que, però per sort va conèixer Isaac Torres.

En un primer moment, els dos van ser amics perquè «Lobo» estava sortint amb Marina. Però temps després, Lucía Sánchez i ell van iniciar una relació, que els va portar a participar a 'La última tentación'. Aquí, l'andalusa va tornar a viure el seu pitjor malson: per segona vegada, va ser víctima d'una deslleialtat de la parella.

La situació viscuda els va portar a trencar de manera contundent, encara que, per a sorpresa del públic, mesos després es van reconciliar. Espectadors de Telecinco i cares de la cadena la van advertir que la tornaria a enganyar, però no els va fer cas. Ara ha comprovat que tenien raó.

Lucía Sánchez ha fet servir el seu canal a Mtmad per revelar que ja no està amb Torres i per explicar-ne el motiu. Tan clara com sempre, ha dit: «Hem trencat perquè tenia les banyes més grans que un toro. No explicaria el motiu que ha fet vessar el got perquè és vergonyós per a mi, però ho faré».

«Ho faré perquè no permetré que aquesta persona digui que era una boja de gelosia. Hem trencat perquè me l'he trobat a casa meva i al meu llit amb una altra persona. A partir d'aquí, vosaltres veureu si això és ser malalta de gelosia o no».

És més, Lucía Sánchez ha revelat: «Arribo a casa meva i és allà nu amb una tia, tots dos tan campants, al meu llit. Ell se'n va anar, el vaig bloquejar i després em trobo que va parlant de mi quan jo no pensava dir res. M'he de defensar perquè no em dona la gana que em deixi de boja».

En aquest punt, no ha dubtat a carregar amb duresa contra la seva exparella. «Crec que ell volia una criada i una submisa i jo no ho soc. Que se'n busqui una altra que aguanti les merdes que fa perquè jo, encara que potser és tard, m'estimo i em valoro».

Isaac de 'La Isla de las Tentaciones'
Isaac ha tornat a ser infidel a Lucía Sánchez. | Mediaset 

«No vull una persona tan tòxica al meu costat».

Lucía confessa com es troba

A més de revelar la ruptura, Lucía Sánchez ha volgut explicar quin és el seu estat anímic en aquest moment. Així, ha afirmat: «No us mentiré dient que estic millor que mai, però tampoc mai m'he mort per ningú».

«M'ha passat com la vegada anterior, que quan tot s'ha acabat és com que m'he relaxat. Estic més tranquil·la amb mi mateixa. Arribo a la conclusió que no em feia feliç, encara que no me n'adonava».