Muntatge de Rozalén i el seu pare

Mor Cristóbal, el pare de Rozalén que va deixar de ser capellà en trobar l'amor

Rozalén ha estat l'encarregada de donar la notícia

La cantant María Rozalén ha informat aquest dijous 17 de febrer de la mort del seu progenitor, Cristóbal, a Albacete i la seva família està destrossada. Era una persona força estimada i respectada, de fet va ser amic de confiança de José Bono durant una etapa molt important. Per aquell temps Bono era el president de la Junta de Comunitats de Castella La-Manxa.

Rozalén dona la notícia de la mort

Rozalén tenia molta relació amb Cristóbal. Era un home discret que sempre ha estat en un segon pla, ja que era conscient del poder mediàtic de la seva filla. María Rozalén, més coneguda pel seu primer cognom, és una de les grans artistes del país i està molt ben valorada. Tenint en compte la seva gran sensibilitat, no seria estrany que li rendís un petit tribut per honrar la seva memòria.

Primer pla de Rozalén
Rozalén s'ha acomiadat de Cristóbal | Europa Press

Cristóbal, segons informa el mitjà El Español de CLM, serà enterrat a la localitat de Letur, en una cerimònia íntima i privada. L'home sentia una gran passió per la política, així que coneixia molta gent i gaudia d'amistats importants. Tot i això, l'enterrament no serà multitudinari perquè la família vol protegir la privacitat del difunt.

María Rozalén, segons fonts properes, es traslladarà fins al tanatori d'Albacete, on seran vetllades les restes mortals de Cristóbal. La cantant gaudia d'una relació especial amb ell, de fet passaven molt de temps junts sempre que Rozalén tenia temps lliure. Recordem que és una persona molt cotitzada i que la seva agenda és plena de compromisos professionals.

Rozalén: el seu progenitor va ser capellà abans de casar-se

Cristóbal ha gaudit d'una vida plena d'emocions i les seves vivències podrien inspirar qualsevol director cinematogràfic. Abans de conèixer la mare de Rozalén va ser capellà durant més de deu anys, però va decidir canviar de rumb. Es va enamorar i va pensar que el més honest era començar de zero, tot i que sempre ha estat lligat a l'església.

El mort gaudia d'una amistat especial amb José Bono, de fet li donava molts consells a la seva carrera política. Aquesta relació es va intensificar entre el 1983 i el 2004, però el progenitor de la cantant sempre va ser prudent i va estar a l'ombra de forma contínua. Rozalén ha utilitzat el seu compte d'Instagram per expressar com se sent davant d'una notícia tan trista.

María Rozalén ha escrit a les seves xarxes socials: «Acaba de morir el meu pare, que mai no va deixar d'agafar-me als braços». Tots dos vivien separats perquè l'artista treballa per tots els punts d'Espanya, però passaven molt de temps junts i formaven un bon equip. Fonts properes asseguren que està assimilant la notícia amb una gran enteresa.