Luis Enrique seriós

Luis Enrique reapareix i trenca el seu silenci després del seu adeu de la selecció

El ja exentrenador de la selecció espanyola serà entrevistat per Ibai Llanos el dilluns vinent

Luis Enrique no és un tipus que es mossegui la llengua. No ho ha fet mai. És un tipus visceral, de tal com raja. Ho ha demostrat sempre. D'exemples n'hi ha a carretades: des de decidir obrir un canal de Twitch per a explicar el dia a dia de la selecció, a acomiadar-se per carta unilateralment de la selecció i sense el vistiplau de Las Rozas. 

L'última de l'asturià tampoc té desperdici: reapareixerà i parlarà per primera vegada després del seu adeu de la selecció al canal de Twitch d'Ibai Llanos. La cita serà dilluns, 12 de desembre, a les 21:00 hores i al canal públic de l'entrevistador. 

«A les 21:00 hores, parlarem amb Luis Enrique. Ho farem de manera presencial, que sempre queda millor». Ras i curt. 

Luis Enrique, a cor obert

Luis Enrique no se n'ha amagat mai. El tracte que té amb la premsa —distant, fred i a vegades desafiant— no és el mateix que quan interactua amb la comunitat de Twitch

A través de la xarxa, sense anar més lluny, hem pogut descobrir un Luis Enrique molt més obert i dialogant. Ha parlat de tot: des de les vacances amb la seva família a temes futbolístics. Mai s'ha amagat de res. 

Imatge de Luis Enrique durant la disputa del Mundial de Qatar.
Luis Enrique Martínez es va acomiadar a través d'una carta de la selecció espanyola. | EP

Un adeu que semblava definitiu

I és que semblava, a jutjar pel to del text, que el missatge de comiat que va fer Luis Enrique després de ser cesssat com a seleccionador espanyol seria definitiu. Semblava que no n'hi hauria més. 

Per això mateix, ara ha sorprès que el tècnic asturià hagi accedit a parlar novament amb Ibai Llanos. Dilluns les 21:00 hores, per tant, tenim de nou una cita amb Twitch

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp