Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Gerard Piqué i Nuria Tomás.

Núria, l'exnòvia catalana de Gerard Piqué, reapareix en el pitjor moment de Shakira

Nuria Tomás, allunyada del focus, està passant per un dels millors moments de la seva vida i no s'esperava tornar a ser notícia

Gerard Piqué és a Praga gaudint del Pont. I està amb Clara Chía, el seu germà i la parella d'aquest. Una escapada familiar. Un pla perfecte i molt nadalenc que desmenteix la notícia sobre la hipotètica separació entre Piqué i la jove de 23 anys que Socialité donava fa uns dies.

Piqué està millor que mai, segons el seu entorn, i ho demostra fent la seva vida. El que no pot evitar, però, és que parlin d'ell. I qui en parla, i sabent de què parla, és el paparazzi Jordi Martin. El periodista és qui millor informació té sobre l'exjugador del Barça i ara ha tret una sonada (i inesperada) nova bomba. 

Sonada perquè va de Piqué, i inesperada perquè apareix de nou en escena Núria Tomás, la seva exparella. I és que segons Martín, Piqué va ser infidel a Shakira amb Núria Tomás l'any 2016, quan estava amb la cantant. 

El 2016: apartament i trobada d'incògnit

«Piqué ha fallat a Shakira moltes vegades i ara ella s'assabenta de tot. Una d'aquestes infidelitats va ser el 2012... i una altra, el 2016, amb la seva exparella Núria Tomás», va dir Martín. Segons aquest, el 2016, Gerard Piqué va passar pel seu apartament i van estar dues hores junts. Nuria Tomàs encara no tenia parella, ni tampoc tenia fills. Piqué, per la seva banda, estava concentrat amb la selecció espanyola a Madrid

La notícia surt a la llum en plena guerra oberta Piqué-Shakira. La colombiana és a punt de prendre els fills a Miami, als Estats Units, i a sobre veu com té encara pendent el seu judici amb l'Hisenda Pública. És, sens dubte, un dels pitjors moments de Shakira

Imatge de Núria Tomás embarassada.
Núria Tomás, feliç, acaba de ser mare. | Instagram (@nuria_tomas)

Núria Tomás fa la seva

Va ser el passat 10 de juny: Núria Tomás donava la millor notícia. Amb 34 anys, la catalana  acaba d'anunciar que havia estat mare del segon fill, fruit del seu matrimoni amb l'empresari Agus Puig.

A través de les xarxes socials, l'actriu ha compartia una emotiva publicació. «Entre una foto i l'altra han passat 18 mesos. El primer embaràs va ser màgic, el vaig gaudir com ningú i em vaig sentir pletòrica a tots nivells. Aquest segon ha estat diferent. Fa 2 mesos que no em trobo del tot bé. Això és una cosa amb què no comptava i que m'està fent enyorar la salut com mai. Fa dos mesos que fa mal de coll crònic, i molt de cansament», va assegurar l'empresària. 

Tot i això, només hi ha una cosa certa: passat el patiment de l'embaràs, Tomás és més feliç que mai. 

Núria Tomás sempre ha parlat bé de Gerard Piqué

Tot i que la seva ruptura amb Piqué va ser quelcom no esperava, Núria Tomás sempre ha tingut bones paraules per al futbolista.

Gerard Piqué, a la banqueta del Barça.
Gerard Piqué, molt valorat per Núria Tomás.  | EP

El 2017, en una entrevista per al diari La Vanguardia, la influencer va voler dedicar unes paraules a l'home amb qui havia compartit gran part de la seva vida.

«És una bona persona i a les bones persones cal desitjar-los el millor. Fa anys que la ferida va quedar tancada i li desitjo el millor[…]No puc negar que hagi estat amb una persona amb dimensió pública, però jo mai no he fet la meva relació pública».