Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Luis Enrique i la seva filla Sira Martínez.

Sira, la filla de Luis Enrique, reapareix i parla després de l'adeu del seu pare

Luis Enrique ha vist com la seva filla es mostra desacomplexadament orgullosa d'ell: «Sempre, orgullosa de tu»

A casa són una pinya i no se n'amaguen. No ho han de fer, n'han d'estar orgullosos. I Sira, la filla de Luis Enrique, ha volgut sortir en suport del seu pare en un moment complicat. La filla de l'exseleccionador ha estat al focus de la premsa gossip durant el Mundial, i per això ha estat darrerament més discreta a les seves xarxes socials. 

Això sí, si s'ha de defensar el pare, se'l defensa. I per això, precisament, ha volgut retre-li homenatge a través del seu instagram. A través de dues stories, la filla de l'ex del Barça ha volgut mostrar l'orgull que sent per la tasca del seu pare al capdavant de la selecció espanyola. 

«Orgullosa de tu, sempre», va dir en una storie on hi apareixia Luis Enrique, d'esquena, aplaudint els afeccionats espanyols desplaçats fins el Qatar. En una altra de les publicacions, Sira optava per publicar la carta del seu pare acomiadant-se de la selecció i hi afegia quatre cors. 

Imatge de les stories de Sira donant suport a Luis Enrique.
Sira Martínez es postul·la a favor del seu pare i li mostra el seu suport a les xarxes socials: desacomplexada i molt orgullosa. | Instagram

I ara? Família, família i família

Luis Enrique Martínez és un tipus famíliar. El Mundial de Qatar ha servit per veure la cara més humana d'un tècnic que no és del gust de tothom. Referent culer, Luis Enrique va canviar el Reial Madrid pel Barça quan era jugador, i sembla que molts encara li retreuen aquella decisió. 

Per això mateix, sempre ha tingut molts detractors entre la premsa. A través dels seus twitch durant el Mundial, però, l'astuurià s'ha sabut guanyar l'afició de la selecció a través del seu estil polifacèitc i divertit. 

Així, amb un estil natural, Luis Enrique es va permetre el luxe de parlar de Xana, la seva filla que va morir amb només 9 anys. També va mostrar fotografies de la seva família en un viatge a Costa Rica. 

Família que ara, segons va explicar en la seva carta de comiat de la selecció, són ara la seva prioritat. La resta de coses, li «importen zero», tal com ell mateix va comentar. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp