Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández

Per què Kiko Hernández es nega a anar a 'Supervivientes'

Kiko té sobre la taula una oferta molt important

Kiko Hernández és un dels noms que sona amb més força per participar en la propera edició de Supervivientes. La productora del reality ja s'hi ha posat en contacte per conèixer la seva disponibilitat. Saben que seria el personatge estrella que podria captar l'atenció de l'audiència.

Ell ha confessat que li havien presentat una oferta per concursar en aquest format, tot i que encara no ha donat una resposta. Vol pensar-se molt bé les coses i, possiblement, s'esperarà que el convencin amb una quantitat econòmica més elevada. De moment deixa a l'aire la seva participació al programa.

Kiko va admetre en una entrevista a Diez Minutos que «tinc la proposta sobre la taula». Tot i això, explicava que «encara no sé si seré capaç d'acceptar-la». Confessava que «tinc moltes coses fora que segurament serien un obstacle per a mi si, finalment, decidís concursar».

Amb anterioritat es va veure obligat a rebutjar la invitació, sobretot pensant en les seves filles. Eren molt petites i no tenia intenció de separar-se'n durant tant de temps. Ara és possible que aquest no sigui el principal impediment per entrar al reality.

Es troba molt implicat en un nou projecte teatral en què té posades moltes esperances. Amb Las Troyanas ha fet una aposta molt arriscada. A l'espectacle hi participen nou actrius, un actor, un ballarí i tres músics. El col·laborador de Telecinco, a més d'actuar, també n'és el productor. Ho fa al costat del seu bon amic Fran Antón, que s'ocupa de la direcció. «Estic molt content, molt orgullós», va assenyalar.

Foto de Kiko Hernández.
Kiko Hernández està molt centrat en el teatre | GTRES

Va revelar orgullós unes paraules que li havia dit Rosa Valenty. «Tens un parell de collons per portar una producció tan gran a l'Amaya de Madrid. Si et surt bé guanyes diners i si et surt malament t'arruïnes», va apuntar.

Kiko Hernández va aconseguir amb aquesta obra treure's l'espina de Distinto. Al seu dia es va haver de cancel·lar per greus problemes amb el productor. Necessitava d'alguna manera donar-se una segona oportunitat i ho ha aconseguit amb aquesta representació.

«Per exculpar-se va dir que jo no podria omplir un teatre a Madrid», va indicar una mica dolgut. Pensa que després de penjar el cartell de localitats exhaurides a les dues funcions i de presentar una gira per 30 ciutats «serà la burla de molts».

El col·laborador de televisió s'estrena com a productor en aquesta feina. Això sí, revela que ha pecat de confiat «perquè cal molt més temps del que jo disposo». En qualsevol cas, creu que «no em va sortir gens malament l'experiment i, per descomptat, repetiré».

L'estrena va resultar molt il·lusionant, amb una sala completament plena a les dues sessions de Madrid. El següent serà fer una gira per una trentena de ciutats espanyoles.

Kiko Hernández carrega contra els crítics

Kiko Hernández està encantant amb la seva nova faceta al teatre. Això sí, com era de suposar, també s'exposa a la crítica de la gent, encara que intenta treure-li importància. «No tenen ni punyetera idea de la feina que hi ha darrere de cada funció», apunta.

Continua dient que és comprensible «una crítica si l'has vist». Entén que «criticar una cosa que ni tan sols saps de què es tracta, sense veure l'obra, és de gènere imbècil».

Foto d'una història de Kiko Hernández de localitats exhaurides
Les localitats per veure les obres de Kiko Hernández es van exhaurir | Instagram (@KIKOHERNANDEZTV)

A l'entrevista amb aquesta publicació també es va pronunciar sobre un dels temes del moment. La relació amb la seva amiga Belén Rodríguez està totalment trencada i considera «impossible» que hi hagi una reconciliació. L'únic que vol és girar full.

Kiko Hernández es mostra molt il·lusionat amb tot el que encara ha d'arribar. Ara, sent que ha trobat el seu lloc al teatre.