Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de perfil d'Antonio David Flores

Una familiar d'Antonio David Flores deixa tremolant als seus fills: «Trastorn mental»

Antonio David Flores, acusat d'atacar la seva ex des de l'ombra

Antonio David Flores ha estat novament acusat d'atacar la seva ex, Rociíto. Tot i això, no de manera directa, sinó a través d'algú de la seva família. Concretament, una neboda d'Antonio David que s'ha mostrat molt contundent respecte a la seva opinió sobre la filla de 'la más grande'.

La situació ha arribat al punt que fins i tot l'acusava de patir un trastorn mental. «Davant el circ que s'ha muntat a Telecinco, i deixant clar a priori que rebutjo frontalment qualsevol tipus de maltractament», comença dient. «El que he vist ha estat una senyora amb un trastorn mental diagnosticat, que no es parla amb els seus fills, amb els germans, amb els oncles, ni amb els cosins», deia.

Foto d'Antonio David Flores
Antonio David Flores torna a carregar contra la mare dels seus fills | GTRES

La neboda continuava: «Tampoc amb el vidu de la seva mare, ni amb el vidu del seu pare», prossegueix. «I acusa de tots els seus problemes vitals el seu presumpte maltractador, una persona de qui es va separar fa més de 20 anys.[...] Ha estat jutjat per quatre tribunals per violència de gènere sense ser condemnat a cap d'ells», ha remarcat

La neboda d'Antonio David també fa referència a «la cadena de televisió que acomiada fulminantment el presumpte maltractador».

I a un programa de televisió «que es converteix en abanderat d'un presumpte feminisme en què, si no creus al 100% les declaracions d'aquesta dona, ets automàticament masclista», sentencia implacable. «Es polititza l'opinió», insisteix. «Arribant a intervenir en aquest programa fins a una ministra en actiu declarant el seu suport a aquesta dona».

I no es talla tampoc a l'hora d'acusar Carrasco d'haver cobrat «uns 2.000.000 d'euros per les intervencions».

Una familiar d'Antonio David Flores ataca de manera implacable Rociíto

«Aquesta senyora explica que va intentar suïcidar-se amb el motiu que la seva filla defensaria el seu pare en un programa de la mateixa cadena que li ha pagat aquests diners». D'aquesta manera, deixa clara la hipocresia de Rociíto al recórrer a Telecinco per explicar la seva versió.

«Afirma que ara se sent forta i vol ser escoltada», afegeix. «Però no ha contactat amb els seus fills en privat per intentar explicar-los la seva versió de la història», carrega contra la filla de La Jurado. A més, la neboda d'Antonio David es posiciona obertament al costat de Rocío Flores i deixa clar que «va intentar parlar amb ella al seu moment.[...] La va trucar per telèfon i li va dir que ja no era la seva mare i que no tornés a trucar», treu a la llum.

La familiar d'Antonio David tampoc no es talla a l'hora d'esmentar David Flores i la penosa situació que travessa. «En un dels molts judicis a què ha sotmès el pare, el jutge li dona permís per acostar-se al fill», explica. Tot i això, Rocío Carrasco «passa olímpicament d'ell». Això, sense comptar que Rocío havia intentat intervenir en directe «però no se li permet».

Foto d'una història de Rocío Flores i Antonio David Flores
Rocío Flores i Antonio David Flores tenen seguidors que els donen molt suport | Instagram (@ROTRECE)

«No hi ha més preguntes, senyoria», conclou. «Telecinco ha dictaminat». Unes acusacions que no han estat gaire ben rebudes pels seguidors de Carrasco. «Aquí tenim aquesta senyoreta, neboda de l'ésser, que es dedica a desvaloritzar Rocío Carrasco com a mare i com a dona», destaquen en xarxes socials. «En el seu discurs assegura que té trastorns mentals, una dona que rebutja els fills i es mofa del seu intent de suïcidi».

Això, sense comptar que també afegeix diversos talls d'altres publicacions en què es parla de Fidel Albiac, en què se l'acusa de manipular i, fins i tot, maltractar Carrasco.