Primer pla d'Alba Carrillo

Alba Carrillo torna al 'Deluxe' per una desorbitada suma de diners

Alba va rebutjar Emma García i ara vol parlar

Alba Carrillo està de plena actualitat després de la nit d'amor que va viure amb Jorge Pérez, el col·laborador més famós de Ya es mediodía. La model no ha fet més que explicar la veritat, però ha hagut de pagar un preu car i ara se n'ha adonat. No val la pena, no val la pena defensar una realitat que molesta massa personalitats de Telecinco.

Alba Carrillo s'ha adonat que el més encertat és retirar-se de la batalla, per això, les seves aparicions televisives s'han reduït. Emma García, la seva presentadora dels caps de setmana, va comunicar la trista notícia: Carrillo havia demanat ajuda a professionals. L'ansietat, segons va explicar la periodista basca, l'havia superat i no tenia forces per seguir a la televisió.

Alba Carrillo, visiblement molesta i parlant, en un plató.
Alba Carrillo farà el pas definitiu | Mediaset

Alba és molt sincera i mai no s'ha mogut per diners, però evidentment és un motiu més per seure en un plató de televisió. La revista Semana assegura que ha signat un contracte molt suculent amb Sábado Deluxe per donar la versió definitiva dels fets. En un primer moment va rebutjar l'oferta perquè ella treballa en una altra productora, però finalment han aconseguit arribar a un acord.

Alba, seguint les informacions publicades, ingressarà una xifra desorbitada de diners, però no ha publicat la quantitat exacta. Hi ha veus que asseguren que pot pujar fins als 10.000 euros, encara que aquesta dada no ha estat confirmada per ningú. A Semana asseguren que la model trencarà el seu silenci en una entrevista al Deluxe i ara els espectadors volen saber-ne més.

Carrillo manté una relació nefasta amb Jorge Javier Vázquez perquè la seva mare el va portar als jutjats. Hi ha la possibilitat que el presentador titular estigui de vacances pel pont de desembre i que per això la tertuliana hagi acceptat. Potser l'entrevistarà Maria Patiño o potser ha signat la pau amb el català en adonar-se que el negoci és massa sucós.

Alba Carrillo es defensa del pitjor: «Buscona»

Alba està soltera i per tant té llibertat per enamorar o coquetejar amb qui vulgui, per això es va portar així amb Jorge Pérez. Ell és l'únic responsable del que va passar, però no admet la culpa i està intentant deixar malament la seva antiga amiga. Alicia Peña, dona de Jorge, ha seguit la mateixa línia i es va posar en contacte amb Marta López per acabar amb Carrillo.

Imatge de Jorge Pérez.
Alba Carrillo no s'ha amagat mai | Mediaset

L'ex de Feliciano López ha descobert que Alícia la vol deixar de «buscona» i d'aprofitada, però ella no ho consentirà. Per això parlarà alt i clar al Sábado Deluxe del que ha passat en les últimes setmanes. Alba no té res a amagar. El que sí que ha recalcat és que no se sotmetrà al Polideluxe perquè és una secció que mai li ha agradat.

Carrillo, segons han explicat al programa Fiesta, ha hagut d'ingressar a una clínica de forma puntual. Ha tingut «un atac d'ansietat» i abans que la situació empitjori ha decidit demanar ajuda. La seva mare, la famosa Lucía Pariente, ha agafat les regnes del problema i ha deixat clar que la seva filla està fora de perill.

Alba Carrillo compta amb el suport de Sálvame

Alba va treballar de col·laboradora a Sálvame, però va haver d'abandonar l'espai perquè la seva mare no es portava bé amb Jorge Javier. Per això ha sorprès tant que el català hagi donat la cara per ella, l'ha defensat i s'ha posicionat al seu costat. Vázquez ha deixat de banda els conflictes i ha recalcat que ningú no ha agafat una mentida mai a la tertuliana.

Carrillo juga en territori amic, així que ha acceptat concedir una entrevista al programa nocturn de Telecinco. Es desconeix si l'entrevistarà ell, però està clar que el contracte que li han posat damunt la taula és envejable.