María Patiño

María Patiño aconsegueix que abandoni 'Sálvame' i té clar que no tornarà

Patiño va aconseguir que un company marxés en directe

María Patiño va aconseguir que un company marxés de Sálvame en directe. Visiblement enfadat i molt disgustat amb el tracte rebut va optar per tallar la connexió. No podia entendre el lleig detall que havien tingut amb ell.

Durant els últims dies, Alba Carrillo va acusar José Antonio Canales Rivera d'haver continuat deslleial la seva parella després d'intimar amb ella. El torero ha intentat negar-ho, però al seu programa s'han encarregat de tirar més llenya al foc. Van decidir emetre un vídeo una mica controvertit que no va agradar gens al col·laborador.

María Patiño no sabia que el seu contingut provocaria aquesta reacció al tertulià. S'hi qüestionava la seva carrera com a torero, a més d'abordar la relació amb la mare dels seus fills. També es recordaven algunes de les seves presumptes infidelitats amb cares conegudes com Núria Bermúdez o Marta López.

Primer pla de María Patiño seriosa.
María Patiño va recriminar l'actitud del torero | Mediaset

La presentadora del programa estava acompanyada, en aquesta ocasió, per Adela González. En vista de la duresa del vídeo, es van veure obligades a intervenir-hi. Van demanar disculpes en nom de l'espai pels comentaris tan desafortunats que s'havien realitzat. Assenyalaven que «no hem volgut posar en dubte la teva professionalitat», però això no va acabar de convèncer el col·laborador. Entenia que el mal ja estava fet i resultaria complicat canviar la situació.

Va assenyalar que «no ho ha dit una vegada, crec que ho ha repetit tres cops. Heu nomenat la mare dels meus fills, la meva vida de casat», recordava. A parer seu, tots aquests comentaris aportats van ser «molt desafortunats i molt irrespectuosos cap a mi».

No era la primera vegada que es parlava de la seva vida privada i es posava en dubte la seva tasca com a torero. Tot i que és cert que últimament és més conegut per la seva faceta com a tertulià que per posar-se davant d'un bou.

María Patiño va haver de suportar l'esbroncada del seu company. Va voler recordar a l'equip del programa que havia tingut el detall d'atendre'ls al seu dia lliure i va recalcar que havia renunciat a estar amb els seus fills aquella tarda per entrar en directe.

«Jo vinc per col·laborar al programa que em paga, i vosaltres...», va dir enfadat. Va intentar mantenir el tipus com va poder. «Amb tot l'afecte i tot el respecte que es mereix tot l'equip, ha estat molt desafortunat», va afegir.

Canales Rivera
Canales Rivera s'ha hagut de defensar de les acusacions de la seva companya | GTRES

Quan li van proposar participar en la connexió, possiblement ningú no el va advertir del que hauria de suportar, però és possible que la propera vegada s'ho pensi millor. Va exposar que «jo aquí al peu del canó, pensava que seríeu més respectuosos». Tot això mentre marxava del directe i deixava els seus companys amb la paraula a la boca.

María Patiño es va mostrar crítica amb ell

María Patiño va mantenir un enfrontament amb el torero arran dels comentaris d'Alba Carrillo. Li va recriminar que no sortís a defensar la seva parella actual. «Crec que perquè no vols guerra amb ella perquè tens molt a perdre», li va retreure.

Va continuar criticant la seva actitud de romandre callat i no defensar-se. «En el moment que deixa la teva dona de consentidora, el teu silenci i la teva manera, amb aquesta temprança, deixa molt a desitjar», ha apuntat. Li va recriminar que altres vegades sí que havia actuat amb més decisió, però ara estava pràcticament impassible.

Canales, per la seva banda, entenia que «aquesta guerra no és meva». La presentadora no va voler quedar-se callada i va repetir que «potser és una guerra que no et compensa i per això estàs tan tebi». María Patiño li reclamava «una mica d'amor propi. Que qui tens a casa no és una consentidora, en tot cas és una dona enganyada». En qualsevol cas, ell va intentar desmarcar-se de totes aquestes acusacions i desmentiria les paraules d'Alba.