Primer pla de Belén Rodríguez

Belén Rodríguez amenaça de tancar 'Sálvame': «No quedaria ningú viu»

Belén Rodríguez ha fet unes «sucoses» declaracions sobre els seus antics companys de feina

Belén Rodríguez fa setmanes que està desapareguda de la televisió després dels seus comportaments qüestionables amb grans amics com Kiko Hernández, Jorge Javier Vázquez i Terelu Campos. Tant sobre aquests com sobre Sálvame, on treballava, li agradaria prendre mesures, segons el que ara ha dit en una entrevista.

Ens estem referint a una entrevista que va concedir abans que sorgissin aquests problemes, però que ara resulta molt aclaridora. I és que va fer unes declaracions que ens deixen veure el que pot estar pensant en aquests moments.

Belén Rodríguez, està rebent el que ella vaticinava?

L'excol·laboradora de Telecinco fa un temps, abans dels problemes amb l'univers Sálvame, va concedir una entrevista al Maestro Joao que ara s'ha emès. La va fer per al podcast que el vident té a Los 40 titulat El elegido.

Primer pla de Belén Rodríguez
Belén Rodríguez s'ha sincerat amb el Maestro Joao | GTRES

En aquesta trobada entre tots dos van parlar de molts temes i les declaracions de Belén Rodríguez la veritat és que ara resulten interessants. Sí, perquè poden fer entendre o ironitzar la situació.

Un exemple és quan van abordar el tema del karma. Sobre aquest assumpte va exposar: «No hi crec, crec en la justícia. Penso que si actues bé la vida t'ho ha de tornar en algun moment per la llei de la compensació. [...] I si actues malament també». Aquestes afirmacions ens porten a preguntar-nos si aleshores ella està vivint aquest moment tan difícil de què parla perquè no ha actuat com calia en el passat.

Això sí, també va reconèixer que «a mi el karma ja m'ha arribat al llarg de la meva vida moltes vegades». Per tant, que no m'ho desitgin més».

Joao en aquest punt va exposar que ell sempre havia vist Rodríguez com una egípcia amb poder que volia tallar-li el cap a alguns. A la qual cosa la convidada va afegir: «M'encantaria tenir aquest poder. Li tallaria a moltíssima gent, no quedaria ningú viu. [...] No desitjo el mal a ningú, però el bé tampoc». Per això ens estem plantejant que, possiblement, ara amb qui voldria actuar d'aquesta manera és amb molts dels seus excompanys.

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández.
Belén Rodríguez fa unes declaracions molt interessants sobre els seus excompanys | CatalunyaDiari

Després de sortir a la llum certes traïcions de Belén a amics, n'hi ha que tenen una imatge molt negativa d'ella. I el que va confessar al Maestro no ajuda a canviar-la: «M'encantaria ser invisible i fer totes les maldats possibles. [...] M'encantaria poder colar-me i escoltar converses on es parla de mi o de gent que estimo. Així podria saber què pensa realment la gent de mi».

Belén Rodríguez se sincera sobre la seva feina

L'exparella de Fernando Acaso no va tenir objeccions tampoc a parlar de Sálvame, programa al qual recentment ha denunciat. Sobre aquest va arribar a afirmar que «no crec en els malastrucs, però crec que hi ha males energies al plató. N'hi ha pel que ens ha passat a tots: Esteban i jo ens vam trencar la tíbia i el peroné de la mateixa cama, Lydia i Chelo es van trencar el radi del mateix braç...».

Així mateix, va deixar clar que li agradaria treballar més en aquest format: «És veritat que ara tinc poca feina, m'agradaria treballar més, però tot arribarà. Avui ets aquí i demà ets allà». Una frase que és tota una veritat, tant que ella ara mateix ni tan sols apareix a l'espai.

Tot el que s'ha exposat a l'entrevista segur que dona molt de joc al programa de les tardes de Telecinco. On ja ha donat molt joc, també, és a les xarxes, on molts internautes han reaccionat. Uns han lloat Belén per les seves declaracions, però altres han estat molt durs amb ella. L'han arribat a titllar de «pur verí», «mentidera» i «xantatgista».