Luis Rollán

Luis Rollán, desenmascarat a Secret Story: «S'ha destapat la veritat»

La concursant ha protagonitzat un fort cara a cara amb què havia estat, fins ara, un dels seus pilars fonamentals dins de la casa

Sandra Pica ha hagut d'enfrontar-se al seu primer cara a cara contra Luis Rollán. Encara que no pensava que aquest moment arribaria mai, tots dos concursants de 'Secret Story' han hagut de trepitjar la 'sala de la veritat' per resoldre els seus problemes. El detonant ha estat la decisió que va prendre el col·laborador en les darreres nominacions. Després de la sortida de Julen, Rollán li va prometre que cuidaria la seva parella, però al contrari del que esperava, el tertulià la va nominar amb dos punts.

Sandra Pica i Luis Rollán
Sandra Pica i Luis Rollán | LND

A l'última gala del programa, el sevillà va assegurar que havia vist «molt tocada la Sandra»,  i que no sabia «si faig bé o malament, però n'hi donaré dos [punts]», va assegurar el sevillà a l'última gala del programa. Arran d'això, i durant el debat de diumenge passat, l'últim expulsat va voler enviar un missatge dur.

Aparentement enutjat, l'últim expulsa va retreure a Rollán que havia anat en contra dels teus ideals. «Estàs confiant i defensant amb el teu silenci coses que no han estat ni són justes. Et vaig dir que cuidessis Sandra, però prefereixes cuidar el Grinch Pinochero [Cristina Porta]», criticava.

«El tuit seu venia per nominar-me»

Tan bon punt van entrar a la 'sala de la veritat', tots dos concursants han començat a parlar sobre el que va passar dijous passat. Sandra, visiblement enfadada, va retreure a Rollán que «el tuit seu venia per nominar-me; aquesta és la conclusió que jo trec». Luis Rollán es va defensar i va justificar els seus actes assegurant que aquella vetllada va ser molt dura per a ell. Si bé es va salvar de l'expulsió, va perdre un dels grans suports.

Sandra Pica i Luis Rollán
Sandra Pica i Luis Rollán | Mediaset

Rollán es va defensar explicant que el dijous havia estat «una muntanya russa d'emocions, ja que «donava per fet que Cristina sortiria». Però lluny de deixar-se convèncer el seu rival, Pica va assegurar que tot plegat no la va enxampar desprevinguda. Així, va admetre que entenia que «Julen estigui decebut, però jo no, perquè sé que fa setmanes que em nomina».

La jove va criticar que, després de «quatre o cinc setmanes» sent nominada per Julen, «sento que això va ser l'excusa». «A més», deia, «al vídeo n'ets molt conscient». Tanmateix, en un nou intent per defensar la seva postura, Luis va voler deixar clar que «a Luca no el nomenaria mai, perquè ha estat un suport importantíssim, així com ho ha estat Julen».

Sandra i Julen a 'Secret Story'
Sandra i Julen a 'Secret Story' | Telecinco

A més, Sandra va defensar per la seva parella, de qui va assegurar que n'entén la decepció, ja que «el dia que Julen no em va voler treure dels nominats va ser per no exposar-te a tu i em va deixar a mi exposada».

Finalment, i fent referència a les nominacions de dijous, l'exparticipant de 'La casa fuerte' va optar per desemmacarar el seu contrincant. «No em diguis que ara mateix ha estat perquè tu no saps si aguantaré o no, perquè és el mateix que Isabel em va dir el dia que es va posicionar al meu costat, i mentre fa quatre o cinc setmanes que em nomenes», ha dit l'ex de 'La Isla de las Tentaciones'

Julen no ha pogut amagar la seva decepció

La decepció de Julen ha estat superlativa. L'exparella de Violeta Mangrinyan no s'hauria imaginat mai que, després de la seva sortida, Sandra Pica deixaria de ser un dels suports fonamentals de Luis dins de la casa. Per això, el jove considera que no ha d'arribar a la final. Després de veure el concurs des de fora, ha assegurat que estima molt Luis i que «ens ha fet la convivència fàcil». Però des del punt de vista del concursant, explicava, «no es mereix anar a la final, perquè aniria en contra dels seus valors».

A plató, el company de Sandra ha volgut donar la seva opinió sobre el que acabava de passar dins de la casa dels secrets. En referència a Cristina Porta, ha comentat que «amb el seu silenci, ha elevat algú que no havia d'elevar». «Li estava venent la moto a Sandra que era el seu descobriment al concurs i li estava endossant punts per darrere», ha criticat.