Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Kiko Hernández llença la bomba: «M'emportaré les meves filles Abril i Jimena»

Kiko Hernández ha desvelat els seus plans de futur

Kiko Hernández és un dels col·laboradors més veterans de Telecinco i ha demostrat tenir un gran talent a l'univers televisiu. Fa molt de temps que treballa davant les càmeres i ja ha demostrat que és un professional de primera. Per això, està buscant nous reptes. Segons ha publicat una coneguda revista, el tertulià s'allunyarà de la televisió el pròxim mes de febrer.

Kiko Hernández està cansat de rebre certes crítiques, ja que no ha aconseguit que el seu exèrcit de detractors abaixin la guàrdia. És un personatge força polèmic i molts l'ataquen sense pietat per qualsevol dels moviments que fa. Aquesta és una de les raons per les quals ha pensat que el millor era apartar-se temporalment dels mitjans de comunicació.

L'antic concursant de 'Gran Hermano' no abandonarà el seu lloc de treball com a col·laborador del programa 'Sálvame'. Tanmateix, tindrà menys presència a l'espai perquè està immers en un projecte que l'omple d'il·lusió. Un prestigiós productor teatral l'ha contractat per protagonitzar una obra titulada 'Distinto', que s'estrenarà el pròxim 11 de febrer.

Hernández assegura que ho ha organitzat tot a la perfecció per no haver de renunciar a les seves intervencions a Telecinco. Aquesta faceta donarà molta popularitat a l'obra teatral, i per això és tan important que el tertulià no desaparegui. Segons ha explicat a la seva última entrevista, no vol separar-se de les seves filles, Abril i Jimena, durant la seva nova faceta professional.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández vol passar més temps amb la família | Mediaset

Kiko pretén fer la gira al costat de les seves petites, ja que no vol deixar ningú al càrrec de les seves cures. Ell mateix ha explicat que ho té tot «ben planejat perquè seguiré amb els meus dies de tele i m'emportaré les nenes a la gira, que serà els caps de setmana». Aquestes paraules estan sent molt comentades a les xarxes socials,  on el tertulià no té bona fama.

Kiko Hernández, orgullós: «Responsable i humil»

Tot i això, Kiko no acostuma a concedir entrevistes perquè és conscient que el públic no li té gaire afecte. Hi ha periodistes que estudien els seus moviments al detall perquè saben que generen molta polèmica entre els espectadors de Telecinco. Però, el tertulià ha donat un cop a la taula i s'ha atrevit a fer unes declaracions força polèmiques.

Hernández ha conversat amb la revista 'Diez Minutos' per explicar com serà el seu projecte teatral, i ningú esperava veure'l tan feliç. Un dels responsables de l'obra també ha parlat amb aquest mitjà i ha elogiat el futur actor, de qui assegura que té molt potencial i que té prou capacitats per triomfar damunt dels escenaris. «Kiko fa anys que és davant de les càmeres a la televisió i té qualitats innates per a aquesta professió. És molt responsable, molt humil i li agrada moltíssim treballar», explicava el responsable.

Kiko Hernández va renunciar a Sálvame per la seva família

L'antic concursant de Gran Hermano està encantat amb la nova faceta professional, tot i que ha marcat uns límits clars. No pensa renunciar a les filles els caps de setmana, dies en què actuarà sobre els escenaris. Abril i Jimena, les seves nenes, viatjaran amb ell i viuran aquesta aventura de prop. No se'n vol perdre ni un sol moment de la infància.

Kiko era un dels tertulians més cotitzats de Telecinco, però va decidir canviar de vida pel bé de les seves filles petites. Ja no col·labora a 'Sábado Deluxe' i la seva presència és cada vegada menor.