Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Terelu Campos amb rostre d'enfadada en 'Sálvame'

L'últim problema de Terelu Campos i Antonio David Flores: no té solució

Terelu Campos es va convertir en la pitjor enemiga de l'exguàrdia civil

Terelu Campos està intentant recuperar-se del cop dur que ha patit després de la mort de la seva mare . La filla gran de María Teresa Campos confessava haver passat per un infern aquests últims mesos a causa del deteriorament de la seva mare.

Però, mentre la presentadora intenta tirar endavant, Antonio David ha aprofitat per fer llenya de l'arbre caigut. De fet, l'exguàrdia civil ha carregat més d'una vegada contra ella per la seva amistat amb Rocío Carrasco. L'últim atac a Terelu es pot veure al seu canal de Youtube des del qual no ha deixat que ningú quedés impune.

Terelu Campos rep l'atac més voraç d'Antonio David

Terelu Campos sempre ha estat una incondicional de la filla de 'La Más Grande' i això li va costar una enemistat amb Antonio David. Tot i que ella ha estat en una posició prudent, l'exguàrdia civil ha buscat l'enfrontament més d'una vegada.

Després de ser acomiadat, les crítiques cap a la filla gran de María Teresa Campos es van intensificar. Sobretot, després que aquesta tornés a 'Sálvame' com a presentadora del 'Sálvame Lemon Tea'. Terelu compartia pla amb María Patiño i a l'ex d'Olga Moreno li va semblar tot un paperot.

Muntatge amb fotos de primer pla d'Antonio David Flores i Terelu Campos, tots dos amb cares serioses
Antonio David té una guerra oberta contra Terelu | GTRES, España Diario, Mediaset

«Apareixen a la promo del programa com dues bosses de te per ficar-les a la tassa», va començar dient al seu canal. «La impressió que em fan és que són com dos titelles penjats amb les seves cordetes o filets mentre els de dalt les estan movent», va opinar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Per a ell, ni Terelu ni la seva companya feien bé la seva feina i deixava caure que estaven sent totalment manipulades pels directius de 'Sálvame'. «No s'adonen que no deixen, dia rere dia, de fer el ridícul. Això és el que fan, feu-vos-ho mirar», afegia.

Captura del canal de YouTube d'Antonio David Flores en directe
Antonio David acusa Terelu de ser una dominant | YouTube

Davant d'aquests atacs, la germana de Carmen Borrego no ha entrat mai en polèmiques. Sap molt bé com actua Antonio David i el que realment busca amb tant d'atac a la seva persona i família en general.

En efecte, ningú s'ha escapat de la diatriba de l'excol·laborador quan s'ha tractat d'atacar la Campos. De fet, poc després d'ingressar María Teresa a l'hospital, tornava a carregar contra el clan just en el seu moment més vulnerable.

Terelu Campos no s'escapa de l'exguàrdia civil en el pitjor moment

Tot just conèixer l'últim revés de salut de la veterana presentadora, l'ex de Marta Riesco va treure l'artilleria pesant. Va dedicar diversos vídeos al canal de Youtube a la figura de María Teresa on les seves filles també van tenir el seu paper protagonista.

Terelu i Carmen han travessat un dels seus pitjors moments i se les ha vist molt unides davant del que va passar amb la seva mare. Al fil d'això, Antonio David ha volgut rescatar alguns episodis de quan les germanes es van distanciar.

TERELU CAMPOS ataca a CARMEN BORREGO. por ANTONIO DAVID FLORES

Després de la sortida de Terelu de 'Sálvame', ella i Carmen van protagonitzar més d'un escàndol per les exclusives d'aquesta última. El pare de Rocío Flores no ha oblidat cap d'aquells moments i els ajuntava per demostrar que no era tot harmonia al clan.

Sens dubte, un cop baix per a la família que coincidia precisament amb l'empitjorament de salut de Teresa. El que el malagueny va fer va ser premeditat, amb l'única finalitat de continuar danyant Terelu. De fet, no dubta a acusar-la de ser «qui mana» i d'«haver destruït la relació de la seva germana amb el seu fill i la seva nora».

Durant el directe, s'afirma que la més gran de les Campos sempre ha estat la dominant i la que ha portat la veu cantant. Un atac més que se suma a la llarga llista que evidencia la mala relació entre Terelu i l'ex de Rocío.