Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'

Lydia Lozano surt de l'hospital i tothom es fixa en un detall que sorprèn molt

El marit de la periodista no ha mostrat la seva millor imatge
Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'
Lydia Lozano surt de l'hospital i tothom es fixa en un detall que sorprèn molt | Catalunya Diari

Durant aquesta setmana, Lydia Lozano s'ha convertit en protagonista de l'actualitat perquè ha hagut de passar per quiròfan, concretament, la col·laboradora de 'Sálvame' ha estat operada de les cervicals. Una intervenció delicada i complexa, per la qual dimarts passat va ingressar a l'hospital.

No obstant això, aquest matí ja ha rebut l'alta. Per aquest motiu, se l'ha pogut veure a la sortida de la clínica i del braç del seu marit, Charlie. I, precisament aquesta imatge, ha generat molta polèmica. Per què? Perquè ell ha aparegut bastant desmillorat.

Lydia i Charlie marxen a casa

Després de tenir-la dos dies ingressada i sota observació, els doctors han considerat que Lydia havia de tornar a la seva llar, on allà farà la seva recuperació de forma més còmoda.

Precisament per aquest motiu, aquest matí els reporters li han fet fotos sortint de l'hospital per anar-se'n a casa. Ella, que lluïa gorra, ulleres de sol i bufanda, ha sortit del braç del seu espòs. Aquest ha sorprès a tothom i és que la seva imatge era fruit de l'esgotament i de cansament.

 

Els comentaris dels internautes sobre Charlie

Poc després de publicar-se la imatge del matrimoni fora de la clínica, feta per la revista 'Lecturas', les xarxes socials s'han omplert de comentaris. I curiosament molts missatges han anat destinats a ressaltar la imatge tan desmillorada que lluïa Charlie, la qual pot ser fruit del fet que aquests últims dies ha estat dormint a l'hospital i que ha estat preocupat per la seva esposa. En concret, entre els comentaris que han escrit sobre l'aspecte d'ell podem destacar alguns com ara aquests:

 • «Però, qui surt de l'hospital: ell o ella?».
 • «Sembla que el que surt de l'hospital és el marit, que va agafant-se».
 • «Però aquest és Charlie? Està molt desmillorat».
 • «Charlie s'assembla molt a Julián Muñoz, porta els pantalons de coll alt i està molt vell».
 • «El seu marit sembla el seu pare».

 

La recuperació

Igual que va fer a l'entrada de l'hospital, Lydia Lozano no ha dubtat a atendre els mitjans presents, explicant com es troba. Així, ha manifestat: «Amb el tema de la Covid diuen que el millor és que te'n vagis a casa. I bé, l'operació, com te la fan cap per avall i amb pesos perquè tinc molt dolor a l'esquena, però molt contenta. Em veieu més alta?».

De la mateixa manera, la col·laboradora de 'Sálvame' ha compartit amb els reporters com serà el seu procés de recuperació, concretament, ha explicat que els seus doctors li han dit «que camini, que estigui tranquil·la i que faci la meva vida normal». Això sense passar per alt que ha afegit: «No puc agafar pes i m'han dit que procuri anar a treballar sense dolor. Així que estaré uns dies relaxada».

Així, també ha manifestat que molt aviat «m'hauran de treure els punts del que m'han fet al coll i ja està, però estic molt contenta». Com no podia ser d'altra manera, els seus fans ràpidament han inundat les xarxes socials donant-li molts ànims per afrontar la seva recuperació. I exemple d'això són els següents missatges:

 • «Lydia, a recuperar-se. A poc a poc i sense presses».
 • «Força, bonica. Necessitem veure't ja a 'Sálvame'».
 • «Ànims, guerrera. Prova superada».
 • «Que et posis aviat molt bé. Una abraçada».
 • «Molta sort, Lydia. Tot ha sortit i seguirà molt bé».
 • «Ànim. M'alegro molt. T'espero aviat en 'Sálvame', ets la millor».
 • «Ràpida recuperació, Lydia. Se't troba a faltar».
 • «Pobreta, aquestes operacions que toquen columna són tan dures... A recuperar-se».