Primer pla de Lydia Lozano amb la mirada perduda

Lydia Lozano anuncia que no vol tornar a casa perquè l'ha enganyat amb una altra

Lydia Lozano va ser la primera a explicar el que estava passant

Lydia Lozano s'ha guanyat amb escreix el títol de ser la col·laboradora més important de Telecinco, ja que sempre té informació de primer nivell. I és que va ser la primera a treure a la llum que José Ortega Cano va tenir una amiga especial durant l'embaràs d'Ana María Aldón. Al seu moment, la notícia ja va causar un gran impacte, però ara ha cobrat una especial importància perquè la protagonista n'ha parlat.

Lydia Lozano va anunciar que el torero no va voler tornar a la casa familiar perquè havia conegut una dona que li generava molt d'interès. Aquesta dona es diu Patricia Donoso i ha concedit una entrevista a Viernes Deluxe per donar la raó a la canària. «M'he enrotllat amb Ortega Cano i això ho diu Lydia amb un gran encert», declara Patricia, advocada de professió.

Directe de Patricia Donoso
Lydia Lozano ja sap de què va la història | TELECINCO

Lydia ha continuat investigant i ha descobert una cosa: quan la suposada amiga d'Ortega va voler parlar, va rebre una amenaça. Suposadament, Colate Vallejo-Nájera, exmarit de Paulina Rubio, s'hi va posar en contacte per llançar-li una advertència. Això no està demostrat, però els tertulians de Viernes Deluxe s'han quedat glaçats en sentir-ho.

Lydia està al corrent de tot el que va passar entre Patricia i José Ortega Cano, però vol deixar que sigui ella qui ho expliqui. És un tema força complicat i el torero ha assegurat que ho demandarà, així que serà millor allunyar-se de l'escàndol. L'advocada, però, promet que té proves i que pot demostrar el que diu. De fet, ha ensenyat uns missatges.

«Em vaig enrotllar amb Ortega a Espanya, en una fira de Sevilla o en un Rocío, ara no me'n recordo», comença dient la font de Lozano. «No ens fiquem al llit, ell no estava casat en aquell moment, però estava vivint amb Ana María i a més estava embarassada. Anàvem de Sevilla a Madrid a l'AVE i ens quedàvem a la meva finca de Ciudad Real, però el seu germà l'esperava a Madrid i no va poder ser».

Lydia Lozano està al corrent de la crua realitat

Lydia és conscient de la importància que té el testimoniatge que ha aconseguit i que les conseqüències no trigaran a arribar. El vidu de Rocío Jurado ha acusat la seva suposada amiga de ser una «pocavergonya» i promet que la denunciarà. Ella no té por, de fet, s'ha compromès amb Telecinco per tornar a Sálvame i ampliar el seu discurs.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano s'ha llaurat una carrera brillant | Europa Press

Lozano va anunciar que Ortega Cano tenia un motiu especial per no tornar a casa quan la seva dona estava embarassada. Ara s'ha demostrat que la periodista tenia una bona font i s'ha ampliat la informació, vet aquí el problema. Cada cop se'n coneixen més dades i hi ha més persones implicades, ara l'exmarit de Paulina Rubio.

La col·laboradora, fent gala de la professionalitat que la caracteritza, no ha fet més que entrevistar Patricia Donoso. Vol obtenir una història completa i no perdre el temps opinant, ja que sap que és un assumpte massa complicat. Per això, el marit d'Ana María està desesperat. De fet, ha entrat a Sálvame descontrolat i ha exigit explicacions.

Lydia Lozano prefereix ser prudent

Fa molt de temps que Lydia treballa a la premsa del cor i sempre ha estat molt ben relacionada. Coneix la història de Donoso a la perfecció. Per això, sap que queden molts capítols a explicar. Ella està disposada a posar les cartes sobre la taula i presumeix de tenir una gran quantitat de proves.

«No estava casat, estava convivint amb Ana María, però és igual. No vam arribar a res més perquè no era el moment. A mi m'agraden els homes grans i tots els meus marits sempre han tingut més de 50 anys», explica intentant justificar-se.

Lozano ha tingut el plaer d'entrevistar-la i és evident que estarà present a la pròxima intervenció. Ella vol arribar fins al final de l'assumpte.