Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lydia Lozano

Lydia Lozano compra el vídeo íntim d'un famós i descobreix una cosa molt forta

Lydia Lozano ho ha confessat tot

Lydia Lozano és una de les periodistes més veteranes de la premsa del cor del nostre país. La col·laboradora porta dècades dedicades a la premsa rosa i sap millor que ningú tots els secrets dels famosos de la nostra societat. Dissabte passat feia saltar totes les alarmes durant l'entrevista a Ágatha Ruiz de la Prada.

La periodista va reconèixer haver estat una de les que va comprar el famós vídeo de Pedro J. Ramírez. A més, Lydia Lozano va afirmar haver-lo comprat al famós Rastro de Madrid per mil pessetes. Aquesta afirmació va provocar tota una revolució al plató de Sábado Deluxe.

Lydia Lozano es pronuncia sobre el famós vídeo de Pedro J. Ramírez

Lydia Lozano és la periodista del cor per excel·lència. La col·laboradora ha participat en alguns dels programes de televisió més capdavanters de la crònica social.

I si hi ha un momentàs en la història de la premsa rosa, va ser l'escandalós vídeo de Pedro J. Ramírez.

Va ser el 1997 quan va saltar a la llum un vídeo sexual on apareixia el periodista amb una dona que no era Àgatha. A partir d'aquí, es va formar tota una revolució mediàtica on la imatge del periodista i la dissenyadora es va veure clarament afectada.

Foto de Lydia Lozano.
Lydia Lozano es pronuncia sobre vídeo escandalós   | GTRES

Aleshores, el vídeo va córrer com la pólvora, i van ser molts els que hi van tenir accés. Àgatha va confessar que per a ella va ser molt molest saber com estava circulant el vídeo:

«Em vaig enfadar amb tots els que van veure el vídeo sexual. Hi va haver gent que va fer sopars per exhibir-ho», confessava.

Va ser en aquell moment quan Lydia Lozano va revelar haver adquirit el vídeo al Rastre de Madrid per mil pessetes. Ja que segons va revelar Lozano, tots els periodistes de l'època el buscaven.

La dissenyadora també va compartir amb els col·laboradors del Deluxe com van ser aquells anys de relació amb elperiodista.

«Van ser 30 anys interessants, no va ser un amor boig, però érem una bona parella i un bon equip des del principi. Jo el vaig conèixer i a l'any exacte tenia un nen amb ell. Als 4 dies de conèixer-lo me'n vaig anar a viure amb ell, no em van sobrar 15 anys amb ell, jo hagués seguit», afirmava

A més, De la Prada va afirmar que després del divorci, i tot l'escàndol, ell va saber com comportar-se: «Ell es va portar molt bé amb mi, em va fer molt la pilota i jo vaig decidir defensar-lo davant dels mitjans».

«Precisament van ser els nens els que pitjor s'ho van passar. Ens pensem que els que més pateixen són els nens petits però no, els adolescents, quan ja s'adonen de tot, ho passen fatal», assegurava.

Lydia Lozano i la nova garrotada a la seva salut

Durant les darreres setmanes, la periodista ha travessat moments molt delicats. Fa només una setmana, la col·laboradora de Sálvame havia de veure com es reobria un dels capítols més durs per a ella: el tema d'Al Bano.

Ara, amb aquest tema ja tancat, ha patit un nou revés, aquesta vegada a la salut. La periodista és una de les concursants del Mediafest Night Fever. I la seva última aparició al programa li ha costat un esquinç.

Primer pla de Lydia Lozano plorant.
Les últimes setmanes no han estat gens fàcils per a Lydia Lozano | Telecinco

Lydia patia una aparatosa caiguda, per la qual va haver de ser atesa pel metge. Afortunadament no ha estat gaire greu, i tot ha quedat en un ensurt:

«M'he emportat un ensurt... perquè una altra vegada, caure'm aquí al Mediafest... i també pels meus problemes d'esquena», confessava.